Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/twinklestar01

Marketing

info

E došlo vrijeme da se ja malo javim.

Počeo mi je faks. Raspored mi je užasan! Imam seminare čak i subotom i taman kad sam se zabrinula da zbog toga neću baš često dolazit, skužim da asistent koji nam drži kasniji seminar subotom iz fit-a nije loš! A mi sve ko prave singlice odmah se jako zainteresirale. :) Utorkom imam važne vježbe na koje moram dolazit, pazi ovo- od 6 do 9, tj. od 18 do 21! To nije humano! Mislim grozni su!

Krenula sam na talijanski jer sam zaključila da trebam znat još bar jedan jezik, a budući da mi je talijanski jako muzikalan... Htjela sam ja i francuski, jako mi se svidio ovo ljeto (;)), ali.... U grupi sve vrvi ekonomistima! O'š studentima ili zaposlenima! A ja najmlađa! :) Što naravno uopće nije loše, hahaha!

Inače ošišala sam svoju dugu kosu! Sad mi je jako kratka. I stavila nove pramiće of kors. Zavrijedila sam malo drastičniju promjenu izgleda nakon svih događaja u zadnje vrijeme ali i zbog same promjene. Nama curama ne treba neki veliki i važni, dubokoumni razlog da promijenimo frizuru! To već svi znaju.

Na mom faksu ne postoji samo jedna brucošijada kao na većini fakulteta u našoj zemljici nego ih ima više, nekoliko svaki tjedan, a zovu se brucošijade, ekonomijade, a nekad ih spoje s drugim fakultetima. A njihova sezona počinje- sad. Naravno da na to dolaze i studenti viših godina a ne samo brucoši. Tako i ja planiram poharati te koncerte i što-god-bilo jer veze s važnim ljudima treba stvarati sada, dok još nisu važni nego obični studenti. :) Naravno to nije jedini razlog da idem na to nego me zanima, želim izlazit, zabavit se, plesat, upoznat kolege i tak. :)

Ovaj post stvarno nije nimalo dubokouman/filozofski/kompliciran... Samo informativan! :)

btw L. se konačno malo javio! :))) naughty rofl
Pusa svima kiss

Post je objavljen 12.10.2006. u 18:44 sati.