Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pegaz

Marketing


Vedrana Bičanić
, rođena je 1977. godine

2005. godine diplomirala je na Visokoj učiteljskoj školi u Petrinji, studij razredne nastave, gdje je ujedno bila i član pjevačkog zbora.



Od svoje 4. godine bavi se plesom, najprije kao polaznik plesnih tečajeva pod vodstvom plesnog pedagoga i koreografa Jasminke Petek-Krapljan, te kasnije i kao član plesnog studija Doma kulture Kristalna kocka vedrine u Sisku pod vodstvom Jasminke Petek-Krapljan.

Plesni studio doma kulture Kristalna kocka vedrine sudjelovao je na brojnim međunarodnim festivalima u Švicarskoj, Austriji, Njemačkoj, Indiji, Belgiji, Češkoj, Expo 2000 s predstavom "Maslačak", Tjednu suvremenog plesa, Eurokazu, te Susretima hrvatskih plesnih ansambala.

Od 2001. godine voditelj je plesnih skupina djece predškolskog i školskog uzrasta u Studiju za ples i rekreaciju “Harlekin” Sisak.

U svom radu s djecom predškolskog i školskog uzrasta, poučava osnove klasičnog baleta, suvremenog plesa i ostalih plesnih tehnika.

Nagrade i priznanja koja je primila započinju još za vrijeme studentskih dana.
Kao izvrstan student, tijekom studija primala je državnu stipendiju u kategoriji za učiteljske studije.

2004. godine dobila nagradu Hrvatskog sabora kulture za promicanje plesne kulture i kulture uopće.

Posjeduje veliko iskustvo u organizaciji plesnih produkcija i drugih prigodnih programa vezanih uz scenu i plesni pokret.

Član je plesnog studija Doma kulture Sisak (plesna i kazališna kultura), a od 2006. godine započinje suradnju sa Ps. "Pegaz" kao voditelj ritmike i plesa za predškolski uzrast.




Post je objavljen 11.10.2006. u 22:58 sati.