Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/johnbezterrae

Marketing

Maraton of the braindead morrons

Ne, nema smisla... Pokušao sam se igrati malo i napisati post na engleskom ali mi se fakat ne da, možda koji drugi put. Ali ću se zato potruditi napisati ga više-manje po standardu, dakle bez krnjih infinitiva, kontrakcija i sl. Eto tako, malo da se i ja poigram, valjda smijem?

Dok ovo piskaram još uvijek je nedjelja i ćovijek (morao sam!) bi očekivao da će se odmoriti, opustiti, konteplirati nad zajebanom sudbinom i slično. Ali ne, čovjek je danas odlučio poći u grad i staviti nešto u kljun jer je gladan, a u promjeru dvadeset kilometara danas ne radi ništa jestivo. I tako je čovjek pošao na autobusnu stanicu i već tad je primjetio da autobusi voze nekom čudnom rutom ali je odlučio ne obraćati pozornost, najvjerojatnije nije ništa posebno. Uskoro je stigao na okretište munjovoza, sjeo i čekao. I čekao. I čekao. Uskoro je počeo lagano psovati no to je sve preraslo u kočijaško jebakanje jer munjovoza nije bilo. Očita i ogromna gomila ljudi koja se tiskala u jedan autobus mu nije izgledala sumnjivo, ni najmanje. Tek kada je bus otišao, naginjući se na jednu stranu i umalo pokosivši neku cotavu bakicu, čovjek primjeti neke idiote kako trčkaraju posred ceste. „Svašta“, pomisli čovjek, „ovi su pravi luđaci, neka nekog od njih skrpi munjovoz i tri dana će ga strugat s pruge.“ Tada čovjek primjeti sve više i više sličnih luđaka te mu nešto pomalo postane sumnjivo. No dok je informacija stigla iz guzice u mozak (što znate da je poprilično dug i naporan put), prošlo je podosta vremena. Naposlijetku je tromi mozak povezao činjenice i objavio vijest nesretnom svom vlasniku: DANAS JE ONAJ JEBENI MARATON KROZ ZAGREB I ZATO NI JEDAN VRAŽJI MUNJOVOZ NE VOZI KUDA BI TREBAO, TOME JE SLUŽIO ONAJ AUTOBUS NA KOJEM JE PISALO „izvanredni prijevoz“ TI MORONE MOKROM KRPOM UDAREN!!! I tako je čovjek sjeo u slijedeći autobus i završio negdje u rodnom kanalu očeve sestre (da ne kažem pizdi strininoj) i tamo sjeo na munjovoz koji ga je SREĆOM doveo na poznato mjesto, baš tamo gdje postoji nešto jestivo: pred Importanne Centar. Čovjek se stuštio u McDonald`s jer mu se fakat jeo junk food. Tamo je uzeo Big Tasty (!!!) s domaćim krumpirom i u slast pojeo cijanid, arsen, živu, kljunove, pandže, rogove, repove i ostale izuzetno zdrave sastojke tog obroka. Potom je šetao, šetao, šetao i ponovo se utovio, jednim komadom pizze, jer je bio još gladan. Nakon toga šetao se i šetao po Zrinjevcu te naletio na tetu s kestenjem. Tu je kupio mali fišek kestena i drobio cijelim putem do trga gdje je kupio pečeni kukuruz.

Tu prestaju jedalački pothvati jer je policija krenula u ophodnju i počela provjeravati ljude oko sebe, tražeći njihove osobne. Budući da čovjek nije bio siguran je li ga njegov gazda prijavio na policiju ili ne, diskretno se povukao (diskretno koliko jedan vodenkonj može) i pobjegao u nepoznatom smjeru. Našao se s osobom X i njegovom ženom Y koja ima trideset godina i DOKTOR JE ZNANOSTI (vau, ovo je prvi doktor znanosti s kojim sam na ti. Ustvari ovo je prvi doktor znanosti uopće kojeg sam upoznao) te preuzeo pošiljku (knjige, nije koka). Vratio se natrag u svoju jazbinu, zahvaljujući Nepokrenutom Pokretaču što munjovozi ponovo voze trasama na koje je naučio. Ponovo je ogladnio te mora krenuti u lov po polici s hranom (ništa, samo petit keksi i jabuka, eto to vam je studentski život). Zatim piše ovaj idiotski post i zaključuje kako mora prestati s velikom nuždom (i.e. kenjanjem) i poći na spavanje jer ga sutra čeka veliki posao (kupovanje mikrovalne). Idem, levis nox...........

Zaključak: moram prestati šetati, inače će u meni biti tristo kila!!

BTW, za kojih mjesec do mjesec i po dobijam Internet u svoju sobu (with a little luck) pa ćemo se čuti češće, do tad se strpite, pustite genija da odmara (ovo moj superego govori, to nisam ja [Vidite? Sam sebe zove Super!] uskoro ga šaljem u Vrapče)! :)


Post je objavljen 12.10.2006. u 09:35 sati.