Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/neprepoznata

Marketing

FEELING LOST THESE DAYS

Image Hosted by ImageShack.us
Taj filing nešto je totalno suprotno onome što sam ja inače. Razigrana, rasplesana, sretna, nasmijana, puna šala, razumijevanja, uvijek od akcije... Ali naglo se sve promijenilo izazvano ničim.
Image Hosted by ImageShack.us
Jednostavno se osijećam slabom i izgubljenom. Stvari koje su me veselile ovih me dana samo dodatno rastužuju, ljude koje sam rado viđala ovih dana izbjegavam. U školi mi se ne da čak ni svađat s profesorima ili ih zezat (a u tome sam glavna). Osjećam da sam razočarala majku. Ne želim ''njemu'' više biti na teret. Ni na trening mi se ne da ić, sve mi je tamo naporno, a dečki koje inače obožavam odjednom su mi ovih dana kreteni. Čak ni ovaj blog ne da mi se pisat, a inače mi je to bila najdraža aktivnost. Kada mi se netko obrati (nije bitno tko i nije bitno zbog čega) ja bi samo sjela u kut i plakala.
Image Hosted by ImageShack.us
Da, možda je to neki period u životu kada mi se nakupilo sve i sad jednostavno trebam par trenutaka, par dana da se skuliram i dođem opet na svoje. Jer ja nisam takva. Tužna, neraspoložena, šutljiva, ne nasmijana, svadljiva... I zato se bojim da baš ovom svojom fazom u životu ne bih povrijedila nekoga.
Image Hosted by ImageShack.us
Al' mislila sam ja da mogu sama sebi reć: ''Ma pogledaj taj razred, tu ekipu daj se uključi ko i uvijek!'', ali ne mogu sama sebi zapovijedit kad je oko mene sivilo. Htjela bih se vratiti na staro biti ona ista nasmija ja od akcije koja obožava svijet oko sebe. Nadam se da se brzo vraćam na staro...


Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 12.10.2006. u 08:29 sati.