Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shtrumfeta

Marketing

ta tišina...

eh... sad bi ja trebala nešto, po mogućnosti, originalno i pametno napisati. al moram priznat da nemam inspiracije. ne tolko da ne znam o čem bi pisala, ja uvijek imam još nešto za reć (Di ti šuti!) :) al mi se nekak čini da ništa od tog nije toliko bitno. nema ničeg što mi okupira misli dovoljno dugo. hm... doduše... ima nešto što me danas apsolutno oduševilo. nije to ništa nevjerojatno, rijetko niti išta slično. u biti, to se dešava stalno. ali ja sam to prepoznala kao nešto posebno, vrijedno pažnje.

jeste li ikad pomislili kako bi bilo imati neki tajni život? nešto što bi radili s vremena na vrijeme, sami (ili s još nekim ;P )a da to nitko osim vas ne bi znao. pod nitko, mislim nitko. čak ni vama najbliža osoba.
to bi bio svijet poznat samo vama. svijet u kojem ste vi glavna i jedina pojava. i da. znali biste da je upravo on onaj komadić slagalice koji vam je oduvijek falio. i činio bi vas sretnim. nekad bi u efektu možda poželjeli sve izbrbljati nekome do kome vam je stalo. jer bi htjeli da se on veseli s vama. ali onda biste shvatili... ako to napravite, sve nestaje. nestao bi vaš svemir.
tako bi odolijevali svaki put potrebi da sve ispričate nekome. jer bi iznova osjećali neizmjerno zadovoljstvo kad bi pobjegli. i to bi vam bio sasvim dovoljan razlog da šutite.

... jako malo ljudi je sposobno imati ili živjeti tajnu a da se ona ne sazna. teško je to. sudbina vas konstantno stavlja na kušnju... i ako ste slabi, ako popustite, cijeli trud pada u vodu. a posljedice su ponekad još gore nego što bi prije bile.

no, prije ili kasnije, nešto bi se dogodilo i vaša tajna više se ne bi činila tako lijepom. ne bi vas usrećivala kao nekad. i to bi vam se svake minute vrtilo po glavi. na kraju bi došli do točke, u kojoj bi žalosni i bijesni... kad više tako jednostavno ne bi mogli dalje... sve pustili iz sebe.
upakirali biste sve što osjećate u rečenice i izrekli sve na licu mjesta, jasno i glasno.

... ako ste srečković, čuo bi vas samo neki stranac na ulici. ...

Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 12.10.2006. u 00:28 sati.