Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maksimir50

Marketing

moja hrvatska

Slušam kako ispod prozora navijači pjevaju neku pjesmu o hrvatskoj . Mislim si kak su to sve mladi ljudi, iskreno, makar kroz nogomet, pokazuju šta osjećaju prema svojoj zemlji, koliko je vole. Uf, ovo je bila komplicirana rečenica.
I tak si mislim da ti mladi ljudi zaslužuju da im se ta zemlja ostavi u puno boljem stanju nego što je sada. Jer mi nismo tu da posjedujemo ovo ili ono nego samo netko prolazan i trebali bi sve ovo što nas okružuje ostaviti onima iza nas.
A ne mogu da ne pomislim kak su se baš u tom prošlom ratu neki nakrali a drugi su izgubili ruke i noge i da ne nabrajam šta sve ili ih više niti nema. Vjerujem u te buduće generacije ali mislim ako mi sami ništa ne pokušamo promijeniti na bolje ode sve u onu stvar. Biti ćemo jedna od onih zanzi banzi banana država ili još gore sa bogatima i siromašnima kao što su Brazil ili te druge države u južnoj Americi.Zapravo nikako da sama sebi priznam da mi to već jesmo.
Zato ovce za šišanje probudite se ali sve fino, kulturno, tražite promjene loših zakona, loših programa u školi, loše organizacije u zdravstvu, loše brige za stare i nemoćne. Nemojte samo kritizirati, dajte svoje prijedloge šta treba poboljšati, kada i gdje i kako ali na prave adrese po mogućnosti. Zaboravila sam najvažniju stvar tko će sve to zaraditi i kako?

Post je objavljen 12.10.2006. u 00:01 sati.