Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/badbehaviourri

Marketing

clear vision.....

danas totalno bez inspiracije....nazalost=)
pa moram i jednom copy-pasteat....rofl
evo za sve one sramezljive i muskarce i djecake bez samopouzdanja....smijeh koji se osjecaju ugrozenima curama koje se usude napravit nesto umjesto cekat.....thumbup


Muskarci su napokon otkrili kako se osjecaju kada ih se promatra kao seksualne objekte, a sigurno je da nisu sretni, izvjestavaju psiholozi

Mnogi su muskarci frustrirani, nezadovoljni i ljuti stoga sto sareni casopisi objavljuju fotografije koje ocrtavaju muske modele s namreskanim misicima i trbusima s polocicama.

Otkrice je predstavljeno u Londonu na konferenciji Britanskog psiholoskog drustva. Ispitani muskarci regrutirani su u skolama, poslovnim centrima, nocnim klubovima i teretanama u Londonu, Manchesteru, Newcastleu i Bangoru u sjevernom Walesu.

Istrazivaci su niz slika pokazali 140 muskaraca u dobi od 15 do 35 godina te ih upitali za reakcije. Slike su ukljucivale reklame za donje rublje i aftershave, pa i naslovnice casopisa za zdravlje muskaraca.

Otprilike polovina muskaraca bilo je zastarseno slikama. Djelovale su na njih stresno i frustrirajuce. Neki su se i razljutili zbog, kako su osjecali, nezamislive nepravde.

Na nesto manje od trecine ispitanika, od kojih su svi heteroseksualci, slike nisu djelovale. Svi su od njih bili individualci u dugim vezama ili oni koji su vjerovali da zene kod muskaraca vise zanima um nego tijelo.

Homoseksualci su se zbog slika ogoljelih muskih tijela nasli pod snaznijim pritiskom od heteroseksualaca. Razlog je tomu sto je bas iz homoseksualne kulture u posljednjih nekoliko godina izrastao fenomen "savrsenog muskarca".



Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

ispravak posta samo zbog braneta.....roflroflrofl

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Post je objavljen 11.10.2006. u 21:03 sati.