Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maleni1986

Marketing

Brzina



Jel se vam ikad dogodilo da vam zivot ide i da ste toga svjesni, da ono leti, da nemate osjecaj da zivot stoji ili da se vuce vec zivite zivot, te ste svega svjesni da taj zivot leti, da dani prolaze, te da vam svaki dan ide sve brze i brze, a da ga nemozete zaustaviti.

Eto meni se to dogada zadnjih dana, nikako da uhvatim malo vrmena za san, a opet sve stignem i sve pokrivam (sve sto moram) al za svoje poslove mi ostaje sve manje i manje vrmena, a nazalost nesmijem ih prebaciti na noc, jer tko ce se onda ustat ujutro.

Al dobro, i to ide, al ipak, cemu taj zivot tolko ide, kaj nemre malo usporiti, pa da mogu sjest normalno na neko pice, kavu il cak u zadnje vrijeme na rucak, a da ne moram negdje biti za nekoliko sljedecih minuta.

Tjesi me cinjenica da to nije za stalno, vec da ce proc, te ce biti bolje. Jer pretpostavljam da bolje mora biti, jer ono u zivotu sam optimist, pa onda, necu stalno hodat ko pokisnut, malo ce mi i sunce sjati.

Pa evo, nemojte misliti da sam zaboravio na blog, i poseban pozdrav Maloj slatkoj crvenoj - cekam, valjda cu i docekati.

:-)))

Pozdrav svima

Post je objavljen 11.10.2006. u 21:04 sati.