Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ive222

Marketing

Nisan odavna napisala post

Naslov govori sve nisam odavna a sad me je čapala voja pa ka me je čapala iskoristu ću je. Ovih dana ni ništa novo osim što su navalili sa ispitivanjima i tim glupostima evo sad je ivi upravo na msn-u naslov glasi: "iman masu za uči i pisat,poludi cuuu...helpajte me...:(" Mislim bidna žena zaludila je od gimnazije ali neka neka uči to je zdravo. Obećala mi je da će napisa 2 posta kad ja napišem ovi. Tako da ovih dana prognozirate kišu po mogućnosti.
Ako mene pitate kako san, pa i nisam baš dobro jedino što mi se je danas dobro dogodilo je zadaćnica iz hrvatskoga, mislim ni na kraj pameti nisam mislila da ću je dobit 4 mislim 4 to isto treba bit mozak. Pa primječujete da ja nemogu ni normalan post napisat a kamoli zadaćnica 4. Još san pod šokom.A i ivu morate pohvalit ispravila je 2 na 4, nema je štreberica. Neman rijeći.
Ovih dana san samo minjala dizajn pa i ni mi se baš dalo pisat post. Evo ovo vam se meni dogodi kad pišen post neman više isprejšn. I tako sad vas moran napusti do sljedećeg posta kad ja mislim da ču objavi ostale slike od eskurzije.

Image Hosted by ImageShack.us

pozdrav: ludome 8.b

bay

iva2



Post je objavljen 11.10.2006. u 20:24 sati.