Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/neprepoznata

Marketing

POSVEĆENO... MOJOJ SESTRI...

Image Hosted by ImageShack.us
Da, došlo je i to vrijeme. Dosada sam napisala bezbroj postova o ''njemu'' i problemima koji me muče. Mislim da je vrime da posvetim jedan mojoj seki. Zapravo polusestri, ali psssssst MRZIMO tu riječ. Upotrijebile smo je možda 2-3 puta u životu, zato pssssssssst. zujo
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Ona ima 26 godina, znači 10 je godine starija od mene. Ljudi su uvijek govorili da jako sličimo (iako sam ja mršavica, a onda malo elegantnije popunjena), pokušavala sam vidjeti tu sličnost,ali nikada nisam mogla. Dok se jučer nisam slikala s frendicom na mob. i kad sam pogledala sliku ostala sam pafff.eek
Pa, čovjeće na toj slici kao da je bila moja seka. Iste crte lica, isti osmijeh,iste oči... Nisam mogla vjerovati.. I zato sam odlučila ovaj post posvetiti njoj, jednoj od najboljih cura na svijetu (ne zato što je to moja seka), a i zbog problema koje trenutno ima.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Sada je već udana, s dva klinca (jedan će brzo u školu, a drugi nema ni godinu dana). Zamislite, imati klinca koji će ubrzo u školu, a imati samo 26 godina. I ako mislite da se udala zbog trudnoće, e nijeee.
Ovako po karakteru totalna smo suprotnost... Ona je uvijek bila tiha i povučena, a ja lajava i razuzdana. Za menom uvijek trag od nereda, a kod nje sve tip-top. Ona nikada nije težila većem, boljem (osim kad je o frajerima bila riječ), a ja uvijek imam nove ciljeve i ambicije. Što se tiče muškaraca... Hmmm, moja ih je seka snimala i onda odabrala onog najboljega (predoborg komada). On joj je bio prvi dečko, a sada i njen muž. Njen muž je super čovik. Voli je i sve šta ide u paketu... Seka je super majka, obožava svoju djecu i ima puno strpljenja i ljubavi za njih. Sve što radi za njih ne radi zato što mora nego zato što to želi.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Kraće, ona zadovoljava sve uvjete svršene kćeri, sestre, unuke, supruge, majke i prijateljice.

Ali, možda ni zadovljavati sve te uvijete nije uvijek dobro. Barem koliko iz njenog primjera mogu zaključiti. Otkada je rodila svog drugog sina ( a od toga nema ni godina dana) postala je maaalo nezdovoljna. Ovako to čovjek ne bi ni primjetio, ali ja ju dobro znam i vidim to. Nije postala ni nasilna, ni svadljiva, ni bahata ili nešto slično. Jednostavno kada stavi navečer svoju djecu na spavanje zna skrivećki plakati. Vjerojatno zbog nezadovoljstva. Možda to nezadovljstvo osjeća zbog toga jer ima malo viška kilograma ili više nema slobodnog vremena... Ne znam... Samo joj želim pomoć, i pomoći ću joj jer mi puno znači i jako ju volim... Ali htjela bi da zna da je unatoč svemu ona još uvijek najbolja seka na svijetu.
Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 11.10.2006. u 10:29 sati.