Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/angelino

Marketing

Country BlueGrass Blues

Jeste li citali da se legendarni CBGB zatvara nakon 33. godine postojanja!? Tuzno. Vijest koja je tuzna iz drugih razloga je da ce ga preseliti/otvoriti u Las Vegasu, kao identicnu repliku. Sto posto ce ga Snow Patrol, Death Cab, Panic at the Disco i New Charlotte proslaviti jos vise nego Television, the Ramones, Blondie, the Talking Heads i Patti Smith. 100%.

Kao i CBGB, zatvara se i cijeli lanac, svih 86 storeova, Tower Recordsa, bankrotirali su i sad ostaje jedino moj Virgin. Zar je glazbena industrija u toliko bad shapeu? Tower je pojam i Virginov uvijek najveci competitor. U isto vrijeme mozda to i nije toliko sokantno, s obzirom da je cak i Bob Dylan prodao vise kopija svog novog(i odlicnog) albuma digitalno nego u shopovima. Dakle cak i matorci i baby boomery preferiraju iTunes nasprem fizickog shopa. Ako giant Tower ne moze opstati, postoje li vise male samostalne glazbene trgovinice? Ne bih znao s obzirom da ima vise od godinu dana od kako sam kupio fizicki CD.

Dosla je i do nas vijest o nasim dragim navijacima, pa me sad na poslu svi zezaju i ispituju o tome. Procitajte odlican clanak na tu temu.

Danas su Jordan izvadili 5 savova iz koljena njami

Sretno nasima protiv Engleza...
Pozdrav, Love + Peace.... B



Post je objavljen 11.10.2006. u 00:30 sati.