Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/begformore

Marketing

...

i tako prošla subota, ne baš onako kako sam ja zamišljala, ni približno, a , na greškama se uči.
ujutro pošto nisam imala prvi blok, otišle lela i ja malo cugat u park, kuži ono 8 ujutro a mi sa vodkom u parku, ajde barem smo se malo ugrijale pošto je bilo -5. onda ja otišla kod ljepog dečka u zlatarnu probušit uho,(moji još nisu skužili,) stavio mi je zelenu medicinku (jeee). i tako vesele otišle u školu. i sve super. došla doma zaspala, i onda je počelo,, stara me usred divnog sna pobudila ("ona nije znala da spavam,"-moš mislit).
poslije toga jedna frendica neće doć na rođ. pa onda mi javi druga frendica, najbolja, da joj je umrla teta, da neće doć (bed)... onda nisam mogla obuć ono što sam smislila, bilo je zima, a ja baš hoću minicu, e nemože,,... ugl, neš već ja smislim. i odemo svi na borac pit, (bilo brdo ljudi, previše,) i sve super, najednom racija,, ubitttt seee!!!! ajmo cure osobne, pola nas nema (nije mi se dalo izvadit, treba se ić slikat, pa predat papire, pa čekat,, to se meni neda, al sad bome hoću!) malo nam je srao čika pandur za cugu, al kad je vidio maju da leži mrtva pijana na stolu, počeo se derat, kao da će zvat njezine starce, al brže bolje smo se pokupili, odvezo dino maju do grada (jadan auto izbljuvan). onda usput ja neš rekla vedranu i on se počeo derat na mene, a ja se nesjećam šta uopće, znam samo da sam onda pukla, da mi je bilo dost svega za taj dan, počela sam plakat, kao što već dugo nisam,, previše toga mi je išlo loše taj dan da bi ostala smirena..
onda ošla do davora ostavit stvari i cugu koja mi ostala, onda (previše onda :) ) otišli on i ja u park malo sjest da se smirim, pa ćmo onda u time, gdje su svi,. a ja nastavila pit kruškovac, i kad me puklo ono što sve do tad nije, ajoj, samo sam se prevrnula i gotovo. povraćala, a nisam ni imala šta jer taj dan nisam uopće jela,, užas. poslije došo davorov frend, nosili su me kod bazena da sjednem, šetali samnom, a meni se nije dalo šetat, ma katastrofa. na kraju smo završili opet na borcu, ja tamo hrkala. i fala bogu da sam išla s autom doma, neznam kako bi pješice. došla ja doma i još jednom bljuvala, bila u totalnoj komi, ono šminka do pol face.
usput puno zahvaljujem svome dragom dečku što je bio tako dobar i posudio mi moju jaknu da se ne smrznem,, zato se on smrzo, i sad ima gripu. (sry)
tako da u subotu nisam nigdje išla, tj. plesala, zato ću se u ovu subotu naplesati i za ovu što nisam, jakupecka slavi rođ., jedva čekam,, (neću pit,puno).

i tako ljudi, počele su ocjene, javila sam se engleski, dobila 4 (bravo ja), pito me fiziku- 2,3, (bravo ja). danas smo pisali geografiju, nije baš dobro prošlo, a valjd će bit 2.
sada se trebam uozbiljiti i počet štrebati,, il će bit frke.
eto, toliko od mene, javi se kad bude neš zanimljivo.

pooozdrav


Post je objavljen 10.10.2006. u 21:17 sati.