Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ustwo

Marketing

Dragi moji, ja sam bubina

no. Da ja sam vam malo bolesna. Grlo me jako boli, a ako se pomaknem mislim da će mi se kosti polomiti. Baš mi je lošerolleyes, Kada ti je dobro, misliš si joj da sam bar bolestan, vise mi je dosta i škole i svega, a kada si bolestan, misliš si: joj kakav sam ja bio srečković kada sam bio dobro... Čudni su putevi umasmijeh. Prvo je Ana bila bolesna, a sada ja... Tolike zanimljive događaje sam propustila, a nije me bilo samo jedan dan u školi... Ali za to je tu moja najfrendica, koja mi lijepo sve ispriča preko telefona. MIslim da ću sutra već moći ići u školu, samo još neznam za tenis, baš bih voljela ići, ali neznam dali će mi dozvoliti moja menađerica (moja mama)... Lolsmijeh. A, nije tako loše biti bolestan, svi te stalno maze, pa te ispituju:
- Tia, idem van, hočeš da ti nešto kupim?
- Pa, može mama, nekakve keksiće...
- Sve za tebe!
Hehe, ali usprkos svim pogodnostima koje pruži bolesnički život, jedva čekam da ozdravima i da se vratim svojim svakodnevnim brigama...
Za kraj mogu reći da se ponosim sobom, iako sam bolesna napisala sam kolko - tolko nekakav post, a sada se idem baciti u krevet, jer polako gubim energiju, a i Strepsils (koji u sebi ima anestetik) polako prestaje djelovati.
Budite mi ZDRAVI, dobri i veseli... Big kisss

by: Tiacerek>

Post je objavljen 10.10.2006. u 11:17 sati.