Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/angelino

Marketing

MonK u moJoJ uliCi

Danas vam u mojoj ulici snimaju epizodu Monka. Cijela ulica mi je zatvorena i nema parkinga da se ubijes, 50 policajaca, 10 kamiondina, kablovi, kamere, svi ustrcani, ja gledam sa prozora i cudim se kako mi je sve ovo postalo sasvim, sasvim normalno....

U medu vremenu Sjeverna Korea testirala bombicu....ne mogu shvatiti dokle je doslo, da jedan patuljak odluci se poigrati sa vatrom i cijeli svijet odmah automatski pusi, stock market danas se srozao, japanski yen se spustio na 8 month low nasprem dolara, svi ameri u panici....i u isto vrijeme arabi odluciti malo pritvoriti pipu jel valjda su cijene benzina pre jeftine? cijena galona pala je sa $3 na nehih $2.50 i valjda su shvatitli da valjda pre malo placamo! To je prvi puta u 2.5 godine da su cijene malo pale i da su nam dale malo oduska. Sto me cudi i ljuti da neki drugi idioti odlucuju, na potpunom drugom kraju kugle koje ce ti cijene biti goriva, koliko ces izgubiti na burzi, kakva ce ekonomija biti u sljedecih par tjedana i koliko ces biti uplasen kada odes u krevet.....fuck

Ako oni nama odlucuju koliko ce me kostati put do posla, koliko sam izgubio na burzi, a USA Network mi odlucuje koliko dugo ce mi trebati da izadem iz garaze, mogu li barem plivanje gledati kad mi pase??

OI 2008.: NBC ŽELI ODREĐIVATI PROGRAM PLIVAČKIH FINALA 09.10.2006

Međunarodni olimpijski odbor i organizatori Olimpijskih igara u Pekingu 2008. pod velikim su pritiskom američke televizijske mreže NBC, koja traži da finalna natjecanja u plivanju budu u prijepodnevnom terminu.

Naime, ako bi plivačka finala počela u 10 sati po kineskom vremenu, to znači da bi ih gledatelji u SAD-u gledali u elitnom večernjem terminu. Naime, u Los Angelesu bi tada bilo 19 sati, a u New Yorku 22 sata. U tom slučaju gledatelji u Hrvatskoj morali bi ustati u 4 sata ujutro da bi gledali plivanje.

Ako bi plivačka finala bila u poslijepodnevnom terminu, kao što je uobičajeno, tada bi Amerikanci morali ustajati u gluho doba noći da bi gledali televizijske prijenose.

MOO ističe da će odluku o rasporedu plivačkih finala donijeti u studenome. Tada će se vidjeti hoće li prevagnuti sportski ili financijski argumenti. No treba napomenuti da je NBC platio dvije milijarde i 300 milijuna američkih dolara za televizijska prava za OI 2004., ZOI 2006. i OI 2008. u Pekingu.

Hina/HRTweb sport (il)


GOOD LUCK AND GOOD NIGHT
Pozdrav-B.Sgreedy


Post je objavljen 10.10.2006. u 08:30 sati.