Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zigolodd

Marketing

...mućke...

ovak,,, mislim da ovaj blog polako propada jer neam više ideja o čemu da pišem!! Ako suvlasnik ovog bloga ne poduzme nekaj bit će gadno!!! BOŽO,,, napiši nekaj!!!

a evo,,, ne treate čitati jer se ni meni nije dalo baš al nea veze, glavno da je novi post tu... radi se o seriji Mućke koju ja obožavam gleati jer je fenomenalna!!

Mućke (Only Fools and Horses) su jako popularna britanska serija, koja je plod kreativnosti Johna Sullivana u produkciji BBC-a. Sedam sezona snimljeno je od 1981. do 1991.,a računajući i Božićne specijale snimana je do 2003. godine.

Trotteri
Derek "Del Boy" Trotter (David Jason) i njegov mlađi brat Rodney (Nicholas Lyndhurst) žive u stanu s njihovim djedom (Lennard Pearce) u stambenoj zgradi Nelson Mandela House u londonskom predgrađu Peckham (Južni London). Del Boy vodi tvrtku Trotter's Independent Traders — trgovca uspješnog na riječima, ali ne i djelima, a često voli reći: "Odvažni pobjeđuju" ("He who dares wins").

Na početku prve sezone Rodney se pridružio Del Boyu,u kako to Del zove, obiteljskom biznisu. Njihova majka umrla je kada je Rodney još bio mali, pa se za njega brinuo stariji Del, koji ga je i odgojio.

Del će raditi bilo što samo da se domogne novca, a njegov moto je: "U ovo vrijeme sljedeće godine bit ćemo milijunaši" ("This time next year we'll be millionaires").

Društvo braće Trotter uključuje: Boycieja - novopečenog bogataša, trgovca rabljenim automobilima i njegovu ženu Marlene, ne baš bistroga Brzog (Trigger), koji uvijek Rodneya oslovljava s "Dave", Denzila, vozača kamiona, Mikea - barmena u Kobiljoj glavi (Nag's Head) i Mickeya Pearcea.



a evo i njihovog autija... hehe!


ajd' ljudovi,

BONŽUR



Post je objavljen 09.10.2006. u 17:58 sati.