Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/animewings

Marketing

aloha

uff ostajem ja na ovom zelenom izgledu jer onaj koji sam stavila(sivi anđeo)niš se ne može pročitati(ajme prekrasan je ali je sve preskučeno i totalno nevidljivo(trenutačno pokušavam napraviti pozadinu od moje drage cheze ali nikako da mi uspije...)i tako
ali nema veze sad ću napisati nešto o narutu(onako, ostali likovi koji mi se sviđaju do kojih sam doznala putem epizoda koje odgledah)
Yamanaka Ino:
Ino je sakurina prijateljica još od malih nogu ali otkad je skura povjerila svoju tajnu da se zaljubila u sasuke postale su rivali(ali ne onako jaki kao naruto i sasuke)te se bore za naklonost njegova srca(rekla bih neuspješno).
Gaara:
Rođen kao eksperiment od Hidden Village of Sand, Gaara gaara je kombiniran sa demonom znanog još kao svećenik Shukaku, ali nije kao Naruto. Gaara je odrastao bez ljubavi.
Unfortunately, Gaara postaje psihički nestabilan sa šest godina. Njegov otac, Kazakage, pokušava ga ubiti, ali bez uspjeha. Ta izdaja prisiljava Gaaru da postane mrzovoljan i da nikome n, iuključujući i njegovu braću, koju zove kao "lumps of meat linked together by hatred and murderous intent."
Tetovaža na njegovu čelu znači ljubav, s kombinacijom njegovog imena znači, "I Love Death." Budući da se jedino osjeća živo kad ubija , vjeruje da je ubijanje razlog njegova postojanja.

I to bi bilo toImage and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 09.10.2006. u 15:01 sati.