Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bbcomments

Marketing

...

na sreću, svi polako shvaćaju da je Lea glupa i nenormalna. mislim da će sljedeći put biti nominirana i sigurno sada Tanja užasno jako žali što je spasila Leu prošli put. da to nije učinila sada te glupače više nebi bilo unutra da ih živcira, a Dragica, koja je fakat ok, bila bi još uvijek unutra. Tanja, Tanja...

kad sam kod Tanje, njoj jadnici nije lako. sigurno ste vidjeli kako ona plače. to više nalikuje na urlikanje i gubljenje zdravog razuma nego na plakanje. nije dobro da se stvara grupica - Tanja, Jameisy i Tomislav.

da li ste možda čuli da je Tanja saznala da ju je njezin dečko Ante ostavio? (ovaj Ante vani :) ) ja sam čula, ali to naravno ne znači da je tako.

Violeta je glupa ko kokoš. i ja, kao i još neki stanari, vjerujem da će se ona promijeniti kada Lea izađe iz kuće. Lea ima potpuni nadzor nad Violetom. jadnica. no, glupa je ako misli da je ok kupiti cigarete koje koštaju 50 kn, a večć u srijedu će vjrojatno pizditi od gladi. o kavi da ne govorim. s tom kavom dokazuju koliko su blesavi i nesvjesni situacije u kojoj se nalaze. da nema Tomislava, krepavali bi od gladi (jer bi samo pušili i pili kavu).



Post je objavljen 09.10.2006. u 15:24 sati.