Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/debillana

Marketing

I'm Back !!!

E ipak san odlučila da neču brisat ovi blog . Nešto mi se bilo zasralo radi lošeg dizajna pa san se vratila na ovaj najobičniji . E i tako ma šta da van kažen . Nažalost ,razbolila san se . Užasno me boli glava i riga mi se ali nema veze . To je ponajprije najgora moguča situacija jer ne mogu ič u školu . Šmrc , šmrc . Bože moja još če ljudi pomislit da se ovo šmrc , šmrc odnosi na to da se drogišim . Ali nisan . Eee . Onda šta da van još kažen . Mojoj vam je sekici uskoro rođendan . Eee , točnije 15.10 . i uspila je nagovorit mamu da joj kupi Tokio Hotel DVD . A mislin ona te može natirat i da skočiš sa 10 kata . Taj van DVD izgleda ovako :

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Mislin ono sad je da je sve malo starije . Bill još ima kratku kosu , ali nema veze DVD je pregenijalan .
P.s. Andrea jesi li mislila na ovi poster :

Image Hosted by ImageShack.us

Ja ti neman pojma odakle mi ikoji poster to ti sve moja sestra nabavlja .

Kad smo več kod postera npr. kod ovog :

Image Hosted by ImageShack.us

E tu je sve predobro . Sve savršeno a pogotovo Billova kosa , ali ja san primjetila nešto šta mi se kod Billa nesviđa , točnije :

Image Hosted by ImageShack.us

Ove su cipele pretragične . Neznan šta vidi u njima . U njima se bija pojavia na još par slika . Nezna šta da rečen . Loše , loše . Ali to su samo 1 ili 2 slike pa je to zanemarivo . Pa eto nezna šta da više pišen i onda vas sve lipo pozdravljan .


Post je objavljen 09.10.2006. u 12:16 sati.