Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/triatlonac

Marketing

Svega po malo!

Evo prošlo je poprilično vremena od zadnjeg posta pa je vrijeme da nešto napišem. Od zadnje utrke u Poljskoj prošla su 3 tjedna u kojima se i nije baš nešto spektakularno događalo. Pa da krenem redom: 1.tjedan po povratku iz Poljske sam imao aktivni opravak uz samo plivanje, točnije 10 dana. Novost što se tiće plivanja je da smo dobili trenericu iz Mladosti koja će ubuduće raditi sa nama na plivanju. Novitet je to što trebamo plivati dvoudarni kraul što laićkim jezikom znaći 1 zaveslaj, 1 udarac nogom. Kako bi pratili napredak već nakon tjedan dana smo imali mjerenje na 400m na kojemu smo morali disati na 3. zaveslaj i plivati dvoudarni. Isplivao sam 5:10 što i nije tako loše s obzirom da mi nije bilo teško. Malo je čudno kad moraš paziti na sve te svari pa ne misliš koliko brzo plivaš, no ja se nadam da do početka sezonu bu to bilo nešto(jako dobro)!

Prije 2 tjedna sam počeo sa trenzima za Svjetsko ekipno (na koje ipak idemyes) koje se održava u Cancunu, Mexico. U ekipi ćemo biti Zvonko, Dejan i Ja a svatko ima trećinu olimpijsko za odraditi. Takva forma utrke biti će po prvi puta održana. Prije su svi radili super sprint. To će biti u srijedu 1.11. a Zvonka i Dejana u nedjelju još očekuje svjetski kup za bodove, za odlazak na Olimpijske igre.

A sad ono što se dešavalo ovoga vikenda vezano za moje treninge i utrkewink Ovaj tjedan a i za one koji dolaze radim specifične treninge za malo kraću distancu triatlona koji me očekuje. To su uglavnom dionice na trčanju do 1km i brzi treninzi bicikla. Tako sam ovaj viken napravio 2 utrke od kojih je jedna duatlonska a druga biciklistička. Duatlon ligu sam si odradio za tening sa laganim prvim petakom,(19:15) jakim bajkom i rasrčavanjem za kraj. To je bilo jučer, a danas sam bio na klupskom prvenstvu (ako ne znate licenciran sam za BK Lokomotivu) koje se vozilo negdje kod Zaboka. Skupilo se nas 15tak iz kluba, mahom triatlonci (Lukina, Pešec, Papišta, Tomas, Ivan, mama Papišta i Ja) a vozilo se 22km (2 kruga) po relativno ravnoj stazi. Prvo smo napravili 1 krug za upoznavanje staze i zagrijavanje, a ondapuknucu paliona od samog početka! Prvi skok je bio moj na 58km/h nakon kojega se grupa prepolovila i ostalo je nas 6 (Lukina,Lešković Tomica, Ivan, Ja, Tomo i jedan "francuz"). Cijelo vrijeme se skakalo nebi li netko otišao i sam odvozio. To je na kraju 1. kruga pošlo za nogom Ivanu koji je do kraja samo povečao svoju prednost dok smo Tomo i Ja kontrolirali grupu (a jesam pravi bajkernaughty). Pred kraj 2. kruga Tomica i Ja smo se odlučili za bijeg što nam je uspjelo ali je Tomica pustio tako da sam zadnja 2-3km odvozio sam ganjajućimad se do bola i tako ušao u cilj 2. pola minute iza Ivana i pola minute ispred grupe. Na kraju smo svi otišli na feštu kod predsjednika kluba i najeli se mesa sa roštilja i koje čegaparty.
Sutra je novi dan, meni počinju predavanja na faxu i novi radni tjedan što se tiće treninga jer su još samo 3 tjedna do puta. Do slijedeće utrke u Zagrebu 14.10. jedan mah i vidmo se na startuyes

P.S. za sve greške u tekstu obratite se vodovodu!

Post je objavljen 08.10.2006. u 18:22 sati.