Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crazyzvone

Marketing

ROČKAS

Danas M..... slavi ročkas... To je razlog zakaj sam sa T... otišla ujutro u grad da kupimo M. poklon. Prvo smo lutale jedno sat i pol po importaneu dok nismo došle na ideju da joj kupimo šminku i šampon i tak neke stvari. Brzo smo otrčale u dm gdje smo odmah našle poklon. Ja sam joj kupila šampon,dezić i neku kremu za skidanje make up-a i nečistoće sa lica,a T. joj je kupila šalicu,sjajilo i sjenilo. Zadovoljne smo se vratile doma.
Kad sam došla doma skužila sam da je već dva sata,a da ja moram u tri bit kod kioska. Još nisam ni jela,a znala sam da me starci neće pustit bez da nešto ne pojedem... Još je bilo najbolje to kaj je mama tek počela radit ručak. Mislim da je to bilo najbrže jedenje na svijetu. Za tren sam bila gotova.
Na sreću stigla sam na vrijeme. M. je bila rezervirala cijelo kino... Bilo je jako smiješno dok smo se odlučivale koju ćemo od šest rezervacija uzeti. Odlučile smo se za onu negdje oko sredine (red c).
Napokon smo se sjele na svoje mjesta. Onda je M. dobila pruku od frendice koja je kasnila radi treninga na ročkas pa smo ona i ja morale opet izać po nju. Taman kad smo se vraćale film je počeo. Hvala Bogu!
brzo smo sjele na svoja mjesta i gledale film. Gledali smo Klik-za savršen život. Film je super i odite ga pogledat. Poslije toga išle smo u McDonalds. Ak ovak nastavim sa McDonldsom uskoro ću imat 100 kila,al do toga ima još vremena...
Poslije finog i ukusnog prežderavanja vratile smo se Dugave. Kod škole je bilo dosta ljudi pa smo još s njima pričale negdje do pola 11. Dve cure iz Dugave škole imale su skate pa sam se neko vrijeme ubijala na njemu. Bilo nam je baš zabavno. Tada su došli roditelji po frendicu iz Španskog pa smo svi polako krenuli doma. Jedva čekam kad bu opet neko slavio ročkas.

Post je objavljen 07.10.2006. u 22:30 sati.