Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/neksovsvijet

Marketing

Još 5 dana do otvorenja najvećeg shopping centra...

Zagreb


Na više od 61.000 četvornih metara novi trgovački centar imat će 87 trgovina, restorana i kafića te 20 stranih dučana koji prvi put dolaze u Hrvatsku

Najveći trgovački centar u Zagrebu sa 87 trgovina, frizerskih salona, kafića i restorana otvara se za pet dana, a reporteri Jutarnjeg lista danas su obišli City Center One koji će uskoro zasigurno postati top-destinacija za šopingoholičare.

Na više od 61.000 četvornih metara novi trgovački centar zainteresirat će mnoge kupce i zbog 20-ak njemačkih i austrijskih markiranih dućana koji prvi put dolaze u Hrvatsku.

Osim supermarketa Interspar koji jamči niske cijene namirnica, otvara se New Yorker, zbog kojeg su mnogi Zagrepčani odlazili u kupnju u Graz, te austrijski Hervis i Stiekelkonig, španjolska casual odjeća Salsa Jeans i popularni Peek & Cloppenburg. Sandra Obrecht, menadžerica novog trgovačkog centra, kaže da je One namijenjen svim staležima.

- Pri odabiru trgovina obraćali smo pozornost na to da u shopping centru osim eksluzivne odjeće ima i modnih marki s povoljnijim i jeftinijim cijenama. Željeli smo Zagrepčanima ponuditi one modne marke zbog kojih odlaze u inozemstvo, tako da primjerice poznati lanac Peek & Cloppenburg na prvom katu ima jeftiniju odjeću, a na drugoj su etaži ekskluzivne modne marke poput Armania i Hugo Bossa - objasnila je Sandra Obrecht.

Kaže da se u posljednjih nekoliko tjedana užurbano radi na uređenju trgovina, restorana i kafića kako bi sve bilo gotovo za otvaranje.



- Neke trgovine već su gotovo namještene, a sada u centru ima tisuću ljudi koji dovršavaju svoj posao uređenja. U trgovačkom centru osim trgovina s odjećom, obućom, tehnikom i kućnim potrepštinama nalazi se i supermarket Interspar koji ima i svoj poseban ulaz. Centar ima i iznimno bogatu ponudu hrane i pića te prirodnih sokova od voća i povrća koji će se moći kušati u kafiću Citrus Rex.

- Osim mnoštva kafića i barova, u posebnom dijelu na drugom katu svoj kutak za relaksaciju i uživanje naći će i gurmani koji će moći kušati istarsku, bosansku i orijentalnu kuhinju - kaže Obrecht, naglašavajući da će stakleni krov davati prirodno svijetlo danju, a navečer će biti posebno osvijetljen.
Preuzeto sa www.jutarnj.hr


Post je objavljen 08.10.2006. u 10:37 sati.