Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/angelino

Marketing

UveRtiRa

smokinpartysmokinparty
Evo i ja sam pristupio, uclanio se u klub.. Konacno da sam se odlucio za ovako nesto. I am in da motherfuckin house my friends. Kako se nikako ne cujem sa svojom bracom i sestrama iz Ervatske, mislim i nadam se da ce ovo biti nacin na kojem cemo biti malo vise u kontaktu i da cemo barem od sada znati jesmo li zivi i zdravi. Isto tako nadam se da cete mi vi sa svojim komentarima i suradnjom dati do znanja da mi se ispacuje effort i da ste i vi takodjer zivi i zdravi.
Vi koji me ne znate sigurno mislite "tko je ovaj levat koji opce ne zna ni pisat hrvatski i stalno se nesto preserava, uuuuu ja sam iz los angelesa uuuu, ovaj mi se levat vec ispocetka ne svida", "Honey I don't really like this dude, come and check him out, he is so lame."
Well, ja sam vam decko sa Gornjodravske i jos uvijek sam u potrazi za Americkim Dreamom. Iz Osidjeka sam otisao sad vec davne 1998 i od tada sam Angelino, stanovnik jednog od najvecih i najznacajnijih gradova na svijetu-Los Angelesa. Zivim u Hollywoodu sa baby po imenu Jordan i radim u banci po imenu ING. Vozim Ford Focusa i u slobodno vrijeme idem na rock and roll. Danas popodne sam bio U Brentwoodu kod mog najboljeg americkog lege i co-workera Adama gdje smo gledali college football. Ja bas i nisam nesto posebno pratio, vise sam ispijao Spaten Oktoberfest i davao im high fivove kad god bi berkley stavio touchdown. Adam i njegovi legosi su veceras otisli gledat queens of the stone age i becka in concert, a meni se nije bas dalo skakutat jel sam bio u kratkicima i nisam poneo puno para (da kratkicima i sandalama u oktobru-welcome to l.a) iako sam gledao becka prije jedno godinu dana i bio je odlican. Na putu kuci (45 mins brentwood 2 hollywood-welcome to l.a) sam nazujen slusao ederlezi od brege nakon dugo vremena i dobro mi je legao.

"For 15 years, he'd smooth down the road between Mexico and Arizona, and every morning he'd be out there looking for footprints in the dirt. But my father always said that work was like a hat you put on your head. And even without pants, you didn't have to be ashamed of your ass; so long as you put your hat on."

I eto mene sada sam doma u svom hollywoodskom stancicu i tipkam, na telki nogomet, fox en espanol en vivo i utakmica belgija-serbia na spanjolskom!, Jordan se nedavno upisala na posdiplomski iz arheologije i spema se na ispit soon pa uci u spavacoj. Ne znam jesam li sponjinjao u mailovima (upravo zato i pisem ovaj blog) ali imala je dosta tesku saobracajku prije desetak dana...honda je totalled, sto znaci da je potpuno u ne voznom stanju i jordan je sva natucena u sljivama i imala je 5 savova na koljenu, no sve se dobro zavrsilo. neki doktor je opzidio u stranu ispred ucla-a i isla je u ER. Sad sepa po kuci i pizdi sto nece moci trcati Columbus Ohio (njena rodna gruda) maraton. Istrcala je San Francisco maraton prije jedno 2 mjeseca ispod 6 sati! a ja sjedim na kaucu i jedem cips.

Eto moja braco i setre, dame i gospodo, znanci i stranci to je to za moj prvi blog, cujemo se cesto i feel free to contribute.

GOOD NIGHT AND GOOD LUCK!
-B.s-greedy



Post je objavljen 08.10.2006. u 08:10 sati.