Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/opoznatima3

Marketing

lindsay lohan nezahvalna.

nadopuna
imam mail pa ako netko treba neke animacije
ili bilo što pitat ma bilo što neka mi samo pošalje
mail na lulu3@net.hr.


hey napokon novi post nadam se da vam se sviđa
obavijest.
ako neko pravi predložke naka mi napišu komentar
imam noiv post na fashion pa
svratite to bi bilo sve
pozzz do sljedečeg posta.
Image Hosted by ImageShack.us

AMERIČKA glumica Lindsay Lohan pokazala se vrlo nezahvalnom nakon što vozača limuzine koji joj je vrlo ljubazno vratio torbu u kojoj se nalazio milijun dolara vrijedan nakit, nije nagradila adekvatnom, unaprijed obećanom nagradom.

Tom Webster, vozač limuzine koji je pronašao glumičinu dragocjenu torbu, tabloidima je ispričao kako su mu Lohanini ljudi obećali nagradu ili barem poruku zahvale, no niti jedan od obećanih znakova pažnje nisu stigli na njegovu adresu.

"Uopće mi se nisu javili. Niti riječi od njih. Ona se čini kao draga djevojka i bila je sretna nakon što joj je torba vraćena - a torba je bila puna nakita, dijamanata, ogrlica i narukvica. Od nje bih barem želio čuti "Hvala". Jako sam razočaran." - kazao je pošteni nalaznik.

No, sudeći prema izvještajima tabloida, Lindsay nije ni za suditi što razočaranog Webstera nije imala vremena kontaktirati ni telefonski - budući je, kako se čini, prezaposlena ljubomorom prema ostalim glumicama.

Naime, kako izvještava njujorški Page Six, Lindsay je od zavisti prema nedavno proglašenoj najseksipilnijoj ženi na svijetu - Scarlett Johansson - pred svojim društvom razbila DVD izdanje jednoga od Johanssoničinih filmova.

Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 07.10.2006. u 16:19 sati.