Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blacklungbackinblack

Marketing

Slatka simfonija kaosa

Nisam već duže vremena napisao novi post no nije se dogodilo ništa značajnije i nisam imao inspiracije do danas. U četvrtak smo ja i Mesija pohodili (svaki po drugi put u svom životu no ipak nas je jebala orijentacija) Boogaloo klub u Zg-u sretni kao mala djeca jer idemo na što smo pretpostavljali da će biti dobar koncert. Nije bio dobar koncert nego jebeno odličan koncert !!!
Konc su otvorili dečki iz finske Insomnium kao jedini predstavnici sfere melodičnog deatha u večeri čiste dominacije black metala. Pošto mi je ovo jedna od najboljih u novije vrijeme nastalih grupa u metalu razbacali smo se ko stoka(Predstavnici Siska koji skaču poput pneumatskog čekića) no publika je reagirala prilično statično(koji kurac nisu svirali Elder ili Daughter of the Moon nije mi jasno). Drugi na redu su Keep of Kalessin epski black metal iz norveške i već za vrijeme njihovog nastupa guranje počinje biti nepodnošljivo. Nisam baš obraćao pozornost na ranije radove ove ekipice no pjesme su novog albuma su mi bile najbolje na repertoaru. Publika je pokazala žestoku podršku Keep of Kalessinu koje smo imali prilike bliže proučiti i tražiti potpis kad se pila kavica u kafiću kluba (mi smo pili kavicu oni tukli zvjerski po pivi).Vrijeme je za headlinere večeri… …Satyricon!!! Gospodin zaštitar nas upozorava da ako se itko od nas kretena proba popeti na binu da će nam to biti zadnji izlazak za sve vijeke vijekova. Izlazi roadie koji je stvarno bio pravi black metalac (crnac) i neki idioti iz dalmacije počinju bacati ne baš lijepe primjedbe na račun rase dotične osobe(sad će čovjeku zbog par debila Hrvatska ostati u ne baš lijepom sjećanju… …baš žalosno kakvih sve primitivaca ima!!!) Odjedanput se nađemo u potpunosti nagurani na zaštitnu ogradu ispred bine a još ni S od Satyricona. U jednom trenutku gledam tko me to gura kad ono mlada djevojka naslonina svoje bujne grudi na mene(najbolji citat večeri: Ona: Joj!!! Sorry!!! Jer te možda bodem s mojim killerom!!! Ja: (u agoniji al se pravim da sam faca ) Ma ne , samo naprijed!!! ) Tražih je poslije konca da pokupim broj no ne nadjoh je (God dammit!!!) Izlazi Satyricon i sve što mogu reći je jebem mater onoj budali grdosiji zbog koje sam čitavu prvu
Pjesmu gledao njegov lakat i zbog koje smo izgubili poziciju. Hitovi se nižu jedan za drugim i vrijeme leti prebrzo. Karizmatični Satyr (vidno sretan zbog reakcije publike) provocira ljude na još veći kaos. Poslije nekih sat i kusur vremena vrijeme je za bis na koje odsviraju Bathory-ev «Praise the dead» i ultimativnu Satyricon himnu «Mother North» Za vrijeme majke sjevernjače ljudi doslovce lete na sve strane dok se mi deremo na sav glas ispred norveške zastave koja se odnekud stvorila. The End i super zadovoljni odlazimo još pokupit potpise Insomniuma i čekati prijevoz doma. Na ulazu dijelimo dojmove s pijanim ko letva punkerom iz Lošinja koji je već zašao u «jednom nogom u grobu» godine. What a fucking night!!!
SmileyCentral.com
Super Nun says metal music is bad for you

Post je objavljen 07.10.2006. u 11:43 sati.