Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gojanec

Marketing

Ah, taj NOVI dizajn!!!...

Drage moje i dragi moji,

kao što možete vidjeti (nadam se!), konačno je i moj blog dobio novi dizajn. Ono što je specifično je to što je dizajn u POTPUNOSTI djelo moje malenkosti, izuzev osnovnog kodâ preuzetog sa bloga. Pozadinske slike i bannere radio sam sâm, zato je i trebalo tako dugo za postavljenje.
Naravno, problemi sa blogom i Internet-serverima nisu pomagali, tako da se sve razvuklo u nedogled.
Ipak, osnova je ovdje, a ostatk slijedi.
Toliko o dizajnu.

Prekjučer smo Lovru vodili na drugi pregled i dobio je injekciju u guzu, što je (naravno) uzrokovalo plač i suze u plavim okicama, ali nakon što mu je mama dala papati, plač je prestao.
Lovro je sad težak 6 kg i više se ne budi svakih pola sata kao prije, već sada zna odspavati i po 6 sati u komadu. Već je postao prevelik i za kadicu u kojoj ga kupamo, tako da je samo pitanje vremena kad će ići u "pravu" kadu.

Prošli vikend sam išao u Novsku po svoje starce i najmlađu sestru (najstarija je radila u Rovinju, a srednja u bircu u Novskoj i nisu mogle ići s nama...), tako da su konačno i oni vidjeli unuka, a i upoznali Marijine roditelje. Zapravo, samo mamu Alojziju (zvanu Slavka), jer se tatek (dedek!) Zvonko pravio fin i rekao da nema vremena... ...,u što zapravo ne vjerujem, ali OK, ipak je čovjek morao na službeni put u tzv. "Bosnu". (Za neupućene, tamo gdje je nekad bila Bosna, sad se nalazi tzv. Republika Srpska... prokleti da su!)
Još samo da mi dođu starije sestre i onda sam miran po tom pitanju. Naravno, dečki u Gojancu se već dulje vrijeme raspituju o njihovom dolasku, ali to ne ovisi o meni. Uostalom, svakome po zasluzi.

Ljudi, zasad toliko. Već će zora i meni je vrijeme za spavanje.
Čitamo se i dalje.
Pozdrav svima!!!!!!!!


Post je objavljen 07.10.2006. u 04:33 sati.