Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/anze

Marketing

Bela nedeja + čovječe ne idi malen ispod zvijezda

Moram priznati da je naslov malo čudan, ali u nastavku ćete otkriti zašto je takav. Najprije da se osvrnem na belu nedeju koja je meni bila solidna, jer su mi prethodne bile puno bolje od ove, ali šta je tu je. Shvatio sam da previše vremena provodim u lunaparku, a premalo u samom centru Kastva gdje sam bio u nedjelju navečer do 03 ujutro i super se zabavio, a i ekipa nije bila loša pa je sve bilo ok uz dobru muziku koja siguran sam Killetu nebi odgovarala ali ljudi smo različiti, i to moramo prihvatiti.
Ponovno se pokazalo da se u teškim situacijama vidi tko ti je pravi prijatelj. Smatram da svako ima pravo na svoje mišljenje, a moje mišljenje o prijateljstvu je da pravi prijatelji, međusobno razgovaraju i razgovorom riješavaju svoje eventualne probleme, vraćaju povjerenje jedni u druge i ostaju pravi prijatelji, možda i do kraja života.
Nebi htio da ispadne da sad pametujem tu nešto ali iz vlastitog iskustva znam da kad mi je jako teško u životu, a meni je vjerujte mi do sada nažalost i previše puta bilo tako da se sjetim, neznam kojeg autora koji kaže "Mrijeti ti ćeš ako počneš sam u svoje ideale sumnjati" u prijevodu poruka svima koji pročitaju ovaj post, vjerujte najprije u sebe i svoje sposobnosti, a onda i u svoje ciljeve i planove koje ste si zacrtali u životu, da ne bi kasnije žalili zašto nisam ovo ovako ili onako, jer lako je biti general poslije bitke i zato NEMOJTE IĆI MALI ISPOD ZVIJEZDA NEGO POSTIGNITE I OSTVARITE SVE ŠTO PLANIRATE U ŽIVOTU NA SVIM PODRUČJIMA I PRVENSTVENO BUDITE ZADOVOLJNI SVOJIM ŽIVOTOM.

Post je objavljen 06.10.2006. u 22:27 sati.