Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bogcuvabudale

Marketing

Tortura

Evo napokon jedan post koji nije o Kristini i nema veze velike sa njom!!
Moram se pohvalit da nisam sve do četvrtka dobio nijedan komad, ali naravno jedan sam morao dobit i to iz Hrvatskog!! Nije to bio obični kontrolni, nije bio ni inicijalni iako je trebao bit, već kontrolni za ocjenu u rubriku kao i svaki drugi, samo iz prošle skolske godine gradivo!! Jebao ju Barok, Klasicizam, Prosvjetiteljstvo i ostala jebena sranja!!
I kako sam rekao da ću se ove godine promjenit, što zbog sebe i mogućeg upisa na faks tako i zbog bljitvice, jer ako nemam dobre ocjene ne mogu van a to znači da ne mogu ni s njom bit!! I tako prva mi je osjena bila petica iz matemetike, druga iz hrvatskog iz lektire četvorka, to je prva lektira koju sam u srednjoj školi pročitao cijelu i još ju i razumio k tome (Patnje mladog Werthera), sljedeća ocijena je bila petica iz etike, nije neki predmet baš al petica je petica!! I onda dobijem jedan komad i odlučim reć starcima jer su rekli da im ne muljam i da mi je bolje da im sam kažem nego da na informacijama saznaju, i tako ja kažem!!
Stara nije niš posebno rekla jer nije glupa i jer zna da je to jebeni hrvatski i da je jebeno nepotreban Barok i ostala sranja iz davne prošlosti!! Isto tako sam rekao da ću ispravit, što i hoću i nisam se zajebavao kad sam rekao da ću i to u sljedeći četvrtak pišem kontrolni, već je sve ugovoreno!! Kažem starom preko telefona jer je na poslu bio i on kaže: «Čestitam, opet je počelo, čestitam sine», i tako je završio naš razgovor, al ne bi ja bio ja i ne bi moj život bio moj život da je na tom završilo!!
Došao stari doma naveče i ja taman pričam sa Kristinom kako ćemo se u subotu nac ranije jer u zadnje vrijeme provodimo malo vremena skupa jer ili ja ne mogu ili ona!! I ja joj kažem da pričeka da mi je došao stari da ga idem pozdravit!! Dođem u kuhinju jer je bio tamo, i gledao u svoje najdraže mjesto u kući, u frižider!!
Pozdravim ga i već krenem natrag u sobu kad on govori stani malo di ćeš!! Ja se okrenem a vidiš njega, pa dobro jesi normalan, opet si počeo skupljat komade, neće to tako ić i to sam ti već rekao, kad su informacije!! Ja mu kažem da su srijedom i da sam mu to već rekao!! I on će na to, do srijede nema van a onda ćemo dalje vidjet jer ako si mi još nešto prešutio neće bit dobro!! Ja sam se samo skamenio i nisam znao šta da kažem, uspio sam valjda oborit svaki jebeni rekord!! Prošle sam godine imao preko deset komada kad je išao na informacije za koje nije znao plus oni za koje je znao, i to ne jednom nego svaki treći, četvrti put kad bi išao na informacije a to je bilo svakih dva do tri tjedna, pa je najčešće govorio, nemožeš se tako zajebavat, moraš počet učit i na kraju bi ja to sve ispravio!! Bez ikakvih sankcija bez kazni bez ičega!!! A sad zbog jednog komada ja ne mogu van ni smeće bacit i to iz fucking hrvatskog!! Ko da nije išao u srednju, i to u moju koja je bila u to vrijeme lakša jer je bila malo drukčije raspoređena i prema tom je programu imao popravne koje nije prolazio na prvom nego na drugom roku što mi je sam rekao a i potvrdila mi je baka moja!! Tako da mi je jako zanimljivo, i danas sam se baš osjećao kao geek, svi ostaju u gradu na kavi a ja ko idiot, idem doma jer moram nazvat starog u roku sta vremena kad završi škola!! Za popizdit!! I da bi stvar bila bolja, dođe stari doma u tri i počne jašit po meni, još nisi počeo učit šta čekaš, nisi normalan kako se možeš tako ponašat, i onda sam od tri do šest učio, strava nee, pa mislim petak je treba učit i petkom šta ne!! Jel da?? Zar ne?? Ja bar mislim!?

I sad vi meni recite di je tu pravda i di su tu prava djeteta, i recite mi zbog čega se roditelji čude kad djeca sa napunjenih 18 odlaze od kuća i traže si neke stančiće da se maknu ća od roditelja!! Nakon 18 godina tlake, uništavanja psihičkog i fizičkog, dobro je da u vrapču ne završimo ili na Rabu!!


Post je objavljen 06.10.2006. u 20:35 sati.