Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mynewteenlife

Marketing

Evo prije pravog posta jedno pitanje. Da li bih ja trebala promijeniti sliku, trebala ili nije tako potrebno odgovorite.

Evo people novog posta. Nisam imala vremena pisati. Ovako da krenem. Još uvijek nitko nije pao na Sarahine ''obline''. Kao što sam i znala da će tako biti. I iskoristila sam priliku koja mi se ukazala na velikom odmoru.

Ja: Sarah, slušaj me.... Nitko neće pasti na tvoje ''obline''. Pomiri se s tim.
Sarah: Samo ti to misliš, ali vidjet ćeš ti kada me svi dečki budu tražili
da im budem cura. Vidjet ćeš ti !!
Ja: Ma vidjet ćeš ti šaku, ako ne i dvije u glavi svojoj. Vidjet ćeš ti samo
zvjezdice i ptičice. Ti je jasno ???
Sarah: Ma da sada ćeš ti meni reći dali ću ja vidjet zvjezdice i ptičice u glavi,
a ti ni ne znaš kako dečki padaju na mene.
Ja: Ma da, da. Ja sam 100% sigurna u to.
Sarah: Stvarno?
Ja: Ma 100% u tvojim mislima.


Sarah je samo pomakla kosu ''kao'' da joj se zaleprša, okrenula glavu i otišla. Ja sam otišla do društva i počeli smo se smijati. Došao je Alex do mene i ''strastveno'' me poljubio. Moš mislit kako strastveno ali oke. Sljedeći sam sat imala matematiku. Cijeli smo se sat derali, pričali, gađali, zezali, uglavnom radili smo sve što profu živcira. Svi smo dobili F(1) i neopravdan sat. No nas to nije smetalo samo smo nastavili raditi sve ono šta smo i prije radili. Usred sata Alex je upao u moj razred, došao do moje klupe, poljubio me i dao mi neki papirić, a onda otišao iz mog razreda. Ništa mi nije bilo jasno. Kada je otišao otvorila sam papirić i pročitala ga. Tamo je pisalo.

Ej, ovim ti pismom samo želim reći nešto što
mi je teško reći ti u lice. Ne znam kako da ti
kažem nešto što je stvarno teško izreći u lice.
Ali preko poruke na papiru je mnogo lakše.
Samo ti želim reći: I LOVE YOU !!!

Kada sam to pročitala sva sam se nekako raznježila, ali sam se nastavila derati i gađati po razredu. Profa je samo ljutito otišla iz razreda, a u našem je razredu nastala prava zbrka. Simon je došao do Amande i poljubio ju je u obraz. Amanda sjedi u klupi ispred mene i samo se okrenula. Sva je zacrvenila i rekla mi kako je sladak. Pod odmorom sa ja razgovarala sa Simonom.

Ja: Ej !!
Simon: Ej !!
Ja: Šta ti se sviđa Amanda?
Simon: Ma, da, malo mi se sviđa. Slatka je.
Ja: Hehe... Hoćeš da ti ju pitam da li bi htjela
izaći s tobom??
Simon: Pa.... Da, mislim ako ti nije problem, ali
želim da joj kažeš da se radi o meni. I da
mi kažeš istinu kao odgovor, a ne laž.
Ja: Ne brini. Pitat ću je pod satom.
Simon: Super, hvala !
Ja: Nema na čemu.


I tako je i bilo. Pod satom sam je pitala da li bi htjela izaći s njim. Pitala sam je putem poruke na malom papiriću. Ona mi je nakon 5 minuta odgovorila. U papiriću je pisalo.

Šta je to on pitao tebe da mene pitaš?? Nego, mislim
da mi jedan spoj ne bi naškodio. Pogotovo ako je ON
pod satom došao do mene i poljubio me. Znači da pristajem.

To sam poslije fizike rekla Simonu. Bio je presretan. Poslije škole otišla sam u neki 'kao'' shopping . Išla sam kupiti poklon za moju malu sestricu Ann. Jučer je napunila 5 godina. Hehe. Kupila sam joj neku igru koju je gledala u nekom dućanu, a jako joj se svidjela. Bila je jako sretna kada sam joj je pokazala. Nakon što je pogledala poklone ona, Megan, moja mama i ja išle smo u park da se ona malo igra s prijateljima. Megan je išla s njom na onu klackalicu . Ali meni je bitno da se Ann zabavila za svoj 5. rođendan. I tako sam ja provela jedan dan. Dosadno ali ujedno i zanimljivo. Ljudi to bi bilo sve za ovaj post pa onda. Se čujemo. Pozz

Post je objavljen 06.10.2006. u 20:49 sati.