Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gogame

Marketing

05. druženje go-sekcije 2006/07 'Centra za odgoj i obrazovanje Velika Gorica' – 05. 10. 2006.

Danas sam zakasnil na početak petnaestak minuta. Neki maleni su u tom vremenu otišli na počinak, pa je toi tako utjecalo na smanjeniji broj djece u igri. O putovanju u Centar danas čitajte u postu ovdje.
I danas se, kao i uvijek ovdje, igralo atari-go na 13x13. Sa tetom Marinom i mojom malenkošću nas je bilo osmero, a to je taman za igranje svakoga sa svakim u sedam kola. Tako i uradismo. Ja sam se uključio pod uvjetima za pobjedu od 15 zarobljenih kamenčića, a svatko mene pobjeđuje ako zarobi jedan.
Pogledajmo krajnji redoslijed.

1-2. Adil Karupović 21. kyu, 10 pobjeda i sodos 50
1-2. Marina Robotić 25. kyu, 10 pobjeda i sodos 50
3. Ivica Sever 25. kyu, 8 pobjeda i sodos 37
4. Predrag Nišević 7. interna kategorija, 6 pobjeda i sodos 29
5. Filip Galeković 25. kyu, 6 pobjeda i sodos 20
6. Jakov Sudar 7. interna kategorija, 3 pobjede i sodos 6
7. Marko Baćurin 25. kyu, bez pobjeda i sodos 0
van konkurencije Mladen Smud 3. dan, 13 pobjeda i sodos 78
Nema promjena u kategorijama.
Turnirsku pobjedu ostvarili su zajedno Adil i teta Marina. Pobjedili su iste protivnike, od istih izgubili, a s isima igrali nerješeno. Međusobno su igrali 1:1. Po svemu su jednaki i djele prvo i drugo mjesto. Računamo da su oboje pobjedili.
Treći je bio Ivica i to uvjerljivo. Dva boda je bio iza vodećih i dva boda ispred četvrtoga. Odigrao je vrlo dobro i precizno partiju koju je dobio protiv mene. Bila je to igra na prostor. Svaka čast Ivica.
Predrag je bio četvrti, ali je najuspješniji od štičenika Centra. Uzeo je jedini po bod vodećima Adilu i Marini, ali je također izgubio bod od Filipa i Jakova.
Filip je bio bodovno poravnat s Predragom, ali s nešto slabijim Sodos-bodovima. Ti su bodovi drugi kriterij za odrerđivanje mjesta na kraju nakon broja pobjeda. Oni su zbroj bodova pobjeđenih protivnika računajući svaku dobivenu partiju.
Jakov je danas bio dosta opušteniji nego inače. Osvojio je samo tri boda i biuo šesti.
Marko se trudio. On još savladava osnovne tehnike zarobljavanja. Svi protivnici ovdje su sa puno više igračkog iskustva. Polako će i on biti sve jači.
Ja sam igrao van konkurencije za mjesta na tablici.
bl.Muradenu - Luzer

Post je objavljen 06.10.2006. u 12:46 sati.