Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slogauskoplje

Marketing

Stolac - Sloga

Sloga je u subotu odigrala najbolju utakmicu u zadnjih nekoliko sezona čime je ugodno iznenadila sve uskopljane. O ovoj pobjedi više se priča nego o nedjeljnim izborima.
Nogometaši Sloge na put su krenuli gotovo uvjereni da će doživjeti poraz. Momčad Stoca je ove sezone igrala dobro, pogotovo kao domaćin ( dobili su Čapljinu 3 : 1, Turbinu 2 : 1 i Neretvu 7 : 0), a i u gostima su igrali solidno ( Izgubili od Lokomotive 2 : 3 i Rame 0 : 1).
Međutim, na terenu je druga priča. Malobrojni ljubitelji nogometa na stadionu Zagrad u Stocu vidjeli su odličnu predstavu Sloge. Svi se slažu da bi realan rezultat trebao biti najmanje 12 : 1. Stopostotne prigode su, u nekoliko navrata, promašila dvojica napadača Sloge – Joakim Perić i Vlado Grubeša.
Sloga je od prve minute krenula sa dobrim kontranapadima tako da je vratar domaćih bio primoran oštrim prekršajem, u 30. minuti, zaustaviti Joakima Perića nakon čega je, sasvim opravdano, dobio crveni karton. Ovim je, svakako, u dobroj mjeri olakšan posao Slogi da dođe do gostujućih bodova. Svi u timu su igrali odlično, posebno se to odnosi na sredinu terena gdje su dominirali veteran Fišić i ovaj put i na velikom terenu raspoloženi Tomislav Posavac. Sloga je u vodstvo od 1 : 0 došla u 40. minuti nakon odličnog ubačaja Fišića u šesnaesterac domaćina gdje se odlično snašao Vlado Grubeša. Drugi pogodat postigao je brzi Joakim Perić u 61. minuti. Na 3 : 0 povisio je Vlado Grubeša u 80. minutu, da bi Joakim Perić u 86. minuti postigao svoj drugi pogodak za 4 : 0. Domaći je u zadnjim sekundama utakmice uspio postići počasni pogodak preko Gorana Prce.
Trener Zrinko Jozić je izveo postavu :
Markus Jurleta, Jakov Bandić, Ivan Katović, Damir Juričić, Josip Perić, Kristijan Matišić, Zdravko Fišić, Tomislav Posavac Pero Škoro, Vlado Grubeša, Joakim Perić.
U nedjelju, 8. listopada, Sloga na gradskom stadionu «Košute» dočekuje odličnu momčad Čapljine koja je u prošlom kolu pregazila momčad Rame rezultatom 7 : 2.


Post je objavljen 04.10.2006. u 21:52 sati.