Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/stephenkingofhorror

Marketing

Hellraiser 6 : Hellseeker - Rick Bota

"Evil. Deadly. Immortal."

Kirsty Cotton (iz prva dva dijela) je udana za Trevora, i stvari izgledaju idilično. Ali sve to će promijeniti prometna nesreća, u kojoj Trevor preživi a Kirsty umre. Nakon nesreće Trevor se budi u bolnici, gdje mu objašnjavaju da ima ozljedu glave, te da često gubi pamćenje i ne može razlikovati stvarnost i maštu. Uskoro biva glavni osumnjičeni za ubojstvo svoje žene, jer kad je auto izvađen iz rijeke, Kirsty nema, a vrata su otvorena.

Zadnja (zasad) tri dijela u "Hellraiser" serijalu je režirao Rick Bota. A ono što je mene iznenadilo je bilo to zašto preraditi priču iz prošloga nastavka? Znači i ovdje gledamo nečiji osobni pakao, i to vrlo brzo shvatimo ako smo gledali prethodni dio, a ako smo dogurali do šestice, najvjerojatnije smo i gledali prošli nastavak. Gluma je ovdje ipak na većem nivou, čak ima i cameo od Kirsty iz prva dva dijela serijala, ali sve ostalo je loše. Ponovno malo krvi, a puno pričanja. Najveća zamjerka ipak ide prežvakavanju prošlog nastavka, sa malo toga novoga.

- jedina stvar vrijedna spomena je još jedna legendarna "Pinhead"-ova rečenica : "Welcome to the worst nightmare of all... reality!"


Ocjena : smijehsmijeh

Post je objavljen 04.10.2006. u 13:47 sati.