Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/queenofmagic

Marketing

EEEE::: Jedan stvarno DUGAČAK POST! Za jednu DROLJU koji ću kad tad istuč=) ma šalim se ae ja sam mislila da smo mi prijatelji

Heheheh... Eo prvo o ljetu a onda ću se raspisat o CURAMA odnosno KURVAMA i DEČKIMA odnosno STOKI...
Imam new blog al je malo sjeban... Mislim, to e malo čudan blog... Smiješan i nov... Iznenadit ćete se....
NEMOJETE IĆ AKO NE MORATE al ajde...OLOVKA CARICE


Moram vam stavit par sličica od ljeta... Bilo je predobro i prezakon, nismo se puno opijali ali smo se ful zabavljali i uživali, isposvađali, pomirili, milijon veza se izmiješalo i prekinulo...Puno smo toga naučili i neka prijateljstva izgubili ( Deni M.T.P - uvijek ćeš bit car, al jebiga, žao mi je ša te nema... ), nešto dobili a nešto se zadržalo ko i obično (Lana & Bičak B.F.F, Lana & Raič B.F.F, CARICE rulaju, burazi & sisterice RULAJU, Velika BRAćA - the best!!!, penhouse 4eva)
Jedva čekam da se vrate ŠveĐo, TalijanCin MaRko, MarkuS... Stvarno je bilo svega i svačega ovo ljeto - svaka čast našoj ARUBI, odnosno Grotama, kaučima, krevetima, foteljama jer su svašta proživjeli i brijem da neće tako brzo bit zaboravljeni, kao ni ovo ljeto..... E PA:


KURVE & STOKA

Gleajte dečki...Cure su jednostavno cure, i očekuju da ćete se vi pobrinuti za njih i preuzeti inicijativu itd.
Svaka cura ima bar jedno iskustvo u kojem je dečka vukla za nos... Mislim, ja sam to nenamjerno činila, niti ne shvaćajući težinu tog glupiranja...Jer jedino što u ljubavi i životu vriejdi je da se sve vrača i plača... I meni se vratilo, platila sam što sam ja nekog potezala za nos, jer nisam primječivala da i dečki mogu voljeti neku curu i biti tužni i u bedu kad ona ništa ne želi s njima.... Ja sam bila uvjerena da dečki nisu sposobni voljeti, i jednostvano bi se uvijek ispostavilo da npr. dečko i cura budu skupa, kao finta vole se, i onda prekinu. E sad - ovo DEČKI MORATE PRIZNAT - svi ćete bez beda preć na novu ribu i automatski zaboravit ovu skojom ste bili. Jebe se vama ša ona misli, radi i to. Gotovo - Jebi, Odjebi. A cure NE - cure će biti s nekim i neće im biti svejedno kad prekinu. Treba nam neko vrijeme da se oporavimo, ipak, to je razlika između vas i nas. Dečki mogu biti s bilo kojom boljom ribom - bez osjećaja - a MI (ZNAM PO SEBI)
i kad nas pita neko presladak, zgodan itd ne možemo bit snjim jer ga ne volimo... Kuiš možemo mi pokušat al ako ne ide, ne ide.... Svi te nagovaraju jer je on predobar, bla bla bla, ekipa plače jer ne želi brijat s njima, a ti nećeš (Upučeni nek se sjete ekskurzije)...
I onda su naravno logični stihovi - "Varalico nek te druga ima, samo priznaj tu pred svima, DALI SI ME IKAD VOLIO?"
Jer cure zavole...Što večina dečkiju nije sposobna...Naravno Hanu i Garavog izuzimamo...Ali svejedno, znamo da vi dečki tražite savršenu ribu... i nema šanse da uopće pomislite da biste mogli imat neš s nekom ribom koa nije tako dobra, bez obzira na to da je FUL ok i pametna i dobra itd... I samo ovo: Mi nismo savršene i u svakoj vezi pi se i tip treo potrudit da veza uspije, jer cura to sama ne može... A one gluposti kad tip traži ribu pičke, to je posebna priča....Brijem da bi svaka cura treala to napravit kad ona to isto želi...ali jebeš sad sex to je spešl story stvarno...

Ajmo prvo sad s muškim kurvama:

UUUUUUUUUUUUUUUu tu imam iskustva - - - - eo - - - najveće razočaranje - brijem s likom i on 10 min poslje brije s mojom frendicom koja je maloprije brijala s njegovim frendom. HELO? i to se naravno mora meni dogodit, al ustvari meni je to dobro palo jer sam sad imala svarno dobar razlog za ga odjebat jer sam to i prije namjeravala.Al kad malo bolje pogleaš : helo?? i dobro bi bilo da ta ista osoba poslje nije prešla cijelo društvo... Znaš kako e to - nekako jebeno pogotovo kad znaš da si i ti PREĐENA. To je tako nisko, osjećaš se RJEŠENOM, kako god dečki to nazivaju... JEEEJ, ajmo se natjecat ko će više cura rješit, jebe se nama za njih i ša one osjećaju, ajmo je šmekat, pa ću je rješit i poslje ću se posvađat snjom, odjebat je, zaboravit! To nama curama ful teško pada! a postoji još jedna osoba, koja isto voli mjenjat ribe, al nećemo sad o njoj s obzirom da bi se neki mogli naljutit.. Uglavnom, mi normalne cure još nešto mrzimo - glupe umišljene "dobre" a ustvari gadne ribe na koje se pale svi dečki jer zanju da daje pičke a ona ima dečka a baca se po svima, briej s idiotima i dečki vide da je glupa ko kurac i opet bi neš s njom jer je ko fol faca vamo tamo.. MA DAAAAAAAAAAAAAJ!=!?!?!?!?!??! POstoje 2 jebena dečka za koje sam potpuno sigurna da nema teoretske šanse da su tako površni i to mi je ful ful drago i samo sam prije s njima mogla pričati o takvim osobama (OSOBI JEBEM JOJ MATER)

KURVE (ženske)

Da da ima i toga kad smo mi užasne kurve, ali to jedna faza koju moramo proći.. Ponekad je tako super biti nedostižna drolja, ponekad je super biti BJAČ, ponekad je tako ljepo glumiti fraericu i samo gleati kako "slamaš srca" ... al svi dobro znaju da je to samo maska...da glumatamo, a cjelo to vrjeme volimo nekoga svim srcem i samo čekamo kad ćemo biti same da se isplačemo i to večinom znaju naše frendice.. Meni se nikad nije dogodilo da radim drame vani u društvu, ni najbolje frendice me nikad nisu vidjele kako plačem i u životu nisam plakala zbog dečka, samo zbog prijatelja... Nije vrijedno....Sve ša mogu reći dečkima je da obrate pozornost i na pamet i osobine a ne samo na sise i dupe.I još nešto kad smo već kod cura kao kurva - sve one su jednom sigurno jako jako voljele i baš kao i ja, sad se boje ljubavi i uopće je ne puštamo blizu sebe... Ustavri, furamo se na vas dečke - jebi, odjebi, zaboravi, ne zaljubljuj se jer je opasno po život! Mi nismo savršene i zanmo da se neće dogoditi da nas neko voli kave jesmo al jebiga..

Nataša Bekvalac: PONOVO - za sve cure koje su se ponekad osjećalo droljasto

Kriva sam pred Bogom
i pred ljudima
takva mi je sudbina
ne misli da ponosna sam na to
sto nisam andjeo

Kad zavodim ne zavolim
kad prevarim ne zazalim
al samo tebi sanjam
da se vratim ponovo

Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas
ponovo, ponovo
pred tobom gresna stojim
ponovo, ponovo
za tvoju ljubav molim

Evo me slobodno mi kazi ne
zaboravi me ili se navikni
da nema krila
i nikad nisam bila andjeo

Kad zavodim ne zavolim
kad prevarim ne zazalim
al samo tebi sanjam
da se vratim ponovo

Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas

ponovo, ponovo
pred tobom gresna stojim
ponovo, ponovo
za tvoju ljubav molim
ponovo ponov pred tobom gresna stojim

sada ponovo gresna stojim za tvoju ljubav molim.
Ponovo ponovo za tvoju lubav molim
ponovo ponovo pred tobom gresna stojim
ponovo ponovo za tvoju ljubav molim

Eo istina... A svejedno nama bi bilo dosadno bez vas dečkiju.... =) I moram dodat postove od prije isto o dečkima, al ovo je stvarno staro al istinito - nije da sad mislim baš sve isto al ajde...




Ze zločeste dečke: (napisano od mene i zekky 27.01.)
Opet ona fucking sranja s dečkima!!!!! Jebo im pas mater kuiš ovo ono FAKAT stvarno su zabrijali svi od reda! Ja ne znam majke mi ša oni misle, čime? Onim u gaćama, čime se hvale? A kladim se da nisu u životu ni izdrkali kako treba! Sve je prokleto isfuravanje! Ja imam tu igru, ovu igru, ja sam napuhao kondom, ja sam rekao profesorici da je glupa, ja sam faca, kuiš ovo ono GLEDAJTE, JA SAM FACA! Daaa, ja sam faca jer pljujem po podu! Ma molim te,kaj ti briješ, noge ili kaj, glavu???? Jebote totalno su umišljeni! Tamo pričaju o nekom sexu vamte tamte a nemaju muda normalno se ponašat prema ribama da ne bi ispali ne znam kakvi pederi, ne znam kakve gejčine i te gluposti. Ma briši! Nek se ljepo pa polako spuste na zemlju , pa nek se makar ovdje igraju autićima! Brm, brm, vidi imam Ferraria, wooooooooow!!!!! Ma kompa, smiješni ste! Možda pred dečkima jesi fraer, ali u očima cura padaš samo što dublje moeš. Ae dečki čitajte ovo!!!! Možda dopre do vašeg jadnog ptičjeg mozga veličine nenapuhanog kondoma (šta ću cure, ali moram se koristit izrazima koje i oni razumiju) da mi cure volimo! Volimo vas bez obzira na sve, obožavamo vas i zato imamo osjećaj da vas gubimo… Samo malo više respect, dečki! PA daj razmisli kad si zadnji put dao curi iskrenu pohvalu da ima ljepu, ne znam, frizuru ili tako neš? Jeste li ikada prijateljski rekli curi da je ljepa? Jeste kurac! Ma ae ohladit ću se ja, al samo da znate, vi dečki ste : arogantni umišljeni majmUnski glupavi šnjofasti slinavi DIKOBRAZI !!!! !!!!! !!!!!!


Evo nisam pisala pun kurac ali jednostavno sam morala sve ispisat... Da obranim malo cure s obzirom na post DrOLJe s ViDiKovCa.... MA šalim se naravno ali sve je to špica.. I da pozz cjeloj ekipi i nama je u gimnejži predobro - a u subotu se ja i sanjin i demo nalit, kupit ćemo tekilu . . . PeACE!!!!!!!

Post je objavljen 03.10.2006. u 18:02 sati.