Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/infatuation

Marketing

samo još jedna tinejdžerska sapunjara

kao pravo, ovdje je sama ljudska anatomija drukčija. bez zezanja. ili si mršav ili si debeo.

svi kažu da sam debeo kada me sretnu na cesti....

oooops, skrenuh malo s teme. nego....da. zatim, ili si azijac ili nisi. barem ovdje. majčice mila, ima ih hrpa. i pritom ne mislim ništa loše. pošto ovo nije jedan od onih fakseva za koji ti treba vrlo malo bodova za upast, mislio bi da nema onakvih plavuša o kojima dm priča. heh...ima ih svakakvih. teško mi je opisati pojedine situacije, jer se treba osjetiti ta atmosfera. ljudi su ovdje tako prozirni.

ali, ima čudaka. najozbiljnije. i nije da se sad želim rugati ili nešto, ali neke stvari...su stvarno...neobične. makar samo po izgledu. a način na koji jedu. prvo, nitko ne skida kapu za stolom. namcor svi si uzmu po pet tanjura raznorazne hrane i onda jedu pomalo od svega. možda ne zvuči nešto previše, ali, opet, to se treba vidjeti.

ok, očito nisam puno opisala ovdje, ali se trenutačno ne mogu sjetiti nikakvog sočnog detalja...dead

također, na predavanja se ide i u pidžami. nema beda. ali imaš i one koji se sređuju za svako predavanje posebno. ja, na primjer, danas idem u trenirci koju nosam po sobi jer mi se neda kopati po ormaru i tražiti robu. vani je bljakav dan. jedan od onih koje bi najbolje bilo prespavati. a i čemu se nešto posebno uređivati za nešto što traje 50 minuta? nut

eh da, da odgovorim dm na pitanje. pretežito slušaju komercijalu. svi svašta. ja nemam blage šta se sad sluša jer sam totalno isključena od svega toga. a onda imaš one ''alternativce'', koji slušaju ili dobre stvari ili emo stvari.

blaaaah, i suck at this...no

kad me nešto stvarno zaprepasti, poput onog tuširanja, pisat ću.

Post je objavljen 03.10.2006. u 15:56 sati.