Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/allgames

Marketing

TGS 2006 (Tokyo Game Show)

Evo posto nemam puno vremena napravicu kratka post o dva trailera koja su me odusevila sa novog TGS-a:

Devil May Cry 4
Vec sam pominjao o ovoj igru u proslom postu, ali evo sad malo da kazem iskustva iz trailera koji je premierno izasao na TGS-u 2006. Odma da vam kazem kao i svaki premierni DMC trailer i ovaj ima fenomenalnu ziku. Na samom pocetku mozemo videti novog clana DMC posade i glavnog lika 4-og dela Nera. Nero dosta lici na Dantea, mada malo je mladji, sve u svemu styl borbe mu je isti ko Danteov , mesanjem pistolja i maca. Neocekivano Dante se pojavljuje, ali ovaj put DAnte ima zle namere tako jest posle par prkosa izmedju brace nastaje tuca izmedju ova dva karaktera. Ocigledno da se Dante mnogo promenio od DMC 2-ke, Dante trazi seal od brata i ultimativnu moc koji mu pripada.

U traileru su jos i pokazani prikazi borbi iz igre(gameplay), koja mnogo podseca na onu iz DMC 3-ke. Tako jest stil je isti, sto vise se makljate s aprotivnicima puni vam se styl bar, i sto vam je veci sty bar dobijate vise red orbova. Cak ce kontrole biti iste X za skok, kocka za udarac macem, trougao za pucanje iz stoljpa, i krug za specijal pokret. Sve u svemu igra izgleda genijalno i ovo ce biti jedan od prvenaca PS3 igara, tako jest izaci ce u drugom mesecu 2007-e.

Link za download trailera. Najbolje bi bilo d aodma dowujete trailer radi boljeg kvaliteta, u desnom donjem uglu ima link za download.

Metal Gear solid 4
Drugi trailer koji me je odusevio je jos jedan u nizu MGS trailer. Ali ovaj put malo ozbiljniji posto onaj na GC show in Laipcig nije nista vredan pominjanja. Ali ovaj na TGS-u, Kojima ponovo pokazuje svoje talente da napravi dobar show od trailera, tako i ovaj trialer vas nece ostaviti ravnodusnim. Pocetak trailera pokazuje Snakeovo probijanje kroz bitku na srednjem istoku, tako jest demonstriran nam je sam gameplay igre koji izgleda odlicno i dobre stvari Cameleon suita koji nosi Snake. Ovih prvih par minuta trailer pokazuje zasto je sunjanje u MGS-u stvarno dobro smisljeno, i kako ce mo dobiti niz novih opcija u MGS 4-ci. Kako se da videti Snake nije na nicijo strani nit na napadacima, nit na separatistickoj strani on se samo ko duh neprestano probija kroz redove uklanjajuci svako ko mu stane na put. Muzika koja prati ceo ovaj traler je odlicna ne napadan a ni ne previse slaba kranje lepo iskoponovana kao da je pravljna za ovaj trialer. Trailer je zvanicno i prestavio da ce isti tim ponovo raditi na MGS-u, tako jest Director/writter/sceen maker/ main programer-Hideo kojima, Art producer- Yoji Shiniwaka i Music i sound effects- Harry Gregson Williams.

Sam dogadjaj traielra je odlican, sve d oposlednje scene kada se dogodi nesto cudno. Tako jest posto se sakrio i prosal je opasnost Snake ustaje i skida neku "fantomku" sa glave, a gle ono maldi Snake. Cudno nije fleash back, vec trenutno stanje u igri. Ocigledno ceka nas jos jedno zakuvano, i dobro smiljeno dramsko delo od Kojime koje sigurno barem ja necu propustiti.

Link za download videa. Naci prvi u nizu videa je taj(ako vam nece regajte se na gamespot).

Sve ovo je bilo odlicno i sam dogadjaj koji nemam vremane da vam objasnjavam je odlicno isplainar i izveden. Samo gledajuci sve ove stvari, nisma mogao da se nerastuzim na cinjenicu, da ce da PS3 kasni kod nas i da ko zna kad (zbog prevelike cene), cu ja dobiti PS3 da odigram ove fenomenalne naslove

Post je objavljen 03.10.2006. u 14:31 sati.