Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cibonazg

Marketing

Stiže Partizan, Zula nezadovoljan fizičkom spremom momčadi, Krasić ima problema s koljenom, Sportnet.hr prepoznao projekt navijača

I evo, manje od 24 sata djeli nas od prve ovosezonske domaće Cibonine utakmice. U subotu je pala Budućnost u slobodnoj Crnoj Gori, nije prikazana bog zna kakva igra, ali bodovi su tu, a to je najbitnije. Okrećemo se sutrašnjem dvoboju nekadašnjih europskih prvaka. Mjesto događanja: Košarkaški centar Dražena Petrovića, Zagreb, datum i vrijeme: 3. listopad 2006. u 20:00 sati, protivnik: KK Partizan. A inače, biti će i navijanja napokon na Ciboni. Sutra je dogovor u 19:30 sati na stepenicama ispred dvorane, tamo gdje je stajao pehar. Dođite svi koji mislite navijati, a ako ne možete u 19:30, dođite u dvoranu na žutu tribinu, odjeljak pokraj crvene, pa pomozimo Ciboni protiv Partizana. Očekuje se Cibonina pobjeda protiv jakog Partizana. Nije ovo podcjenjivanje beograđana, ali Cibona nema običaj u Zagrebu gubiti od Partizana, tako da ne bi trebali ni sutra posrnuti pred Tripkovićem, Drobnjakom i društvom.

Coach Dražen Anzulović kaže: ''Nezadovoljan sam izgledom momčadi na početku sezone, i pritom mislim na nove igrače. Nitko od njih ne daje ni pola koliko sam očekivao''. Ovo se očito odnosi na amerikance, jer po sistemu eliminacije, Vrbanc je dobro pripremljen, a uostalom, ljetos ga je i Jasmin Repeša brusio, Mance, Bader, Morović i Krasić su već bili u Ciboni pod Anzulovićem, tako da ne bi s njima trebalo biti problema. Ostali smo na McCulloughu i Wrightu. Šteta, nadam se da će brzo doći u optimalnu kondiciju. Inače, Anzulović nije isključio mogućnost nekih odlazaka iz kluba, kao i dolazaka.

A Bariša Krasić ima problema sa koljenom, i vjerovatno će morati na operaciju. Stvarno loša vijest, jer onda ga čeka stanka.

Sutra je dakle utakmica, i idemo napraviti nekakvu atmosferu, da vežemo drugu pobjedu ove sezone, i tako te stvari. Nadamo se dobroj sezoni. Oformirana je druga Cibonina momčad, kao što znate, i to je sigurno dobra stvar. Grdović je taman trener za rad s mladima i za individualni rad, i sigurno je da će nešto biti iz te škole. Mora nešto biti. Ali dobro, neću se baviti Ciboninom školom, niti ću pisati o tome, jer puno stvari utječe na razvoj mladih igrača, i sigurno je da su to sve talenti, ali ima tu puno ''ali''. Ne govorim sada samo o Ciboni, nego i o ostalim klubovima, i njihovim juniorima. Nažalost, dosta je onih koji svoj potencijalni košarkaški uspjeh zamišljaju kao sredstvo kojim bi se koristili za neke druge svrhe, ali neću o tome, jer pokušavam pisati ipak više afirmativno, tako da idemo mi svi ljepo sutra na utakmicu, nadamo se Ciboninoj pobjedi i nadamo se što većoj posjeti navijača i gledatelja, pa ću onda pisati o utakmici.

Inače, Euroliga je od dobre stranice napravila lošu. Promjenili su dizajn, i meni ovo izgleda puno lošije nego prije. I dajte mi ljudi ako znate neki link za raditi ankete, jer onaj blogpoll.com je krepao.

Za kraj, da nadopišem ovaj post od sinoć. Ujutro sam se iznenadio vidjevši da Sportnet.hr piše o povratku navijača na Cibonine utakmice. Stvarno velika stvar, je Sportnet je mnogo čitan, i sigurno će pomoći, a link je ovdje. Drago mi je da se naš projekt prepoznao i izvan granica naših pisanja po forumima. Naravno, najzaslužnija dva čovjeka za to su Dalibor i Mladen, a nas par ostalih smo se muvali tu negdje, tako da je to tako počelo. Odnosno, počet će večeras. Jedino neće biti my man Igora, koji je unesrećio nogu, i jako će nam nedostajat. Igore care, oporavi se brzo.

Post je objavljen 02.10.2006. u 22:09 sati.