Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/aarmadaa

Marketing

Rijeka - Šibenik 1:3

30.09.2006.

"Šampioni", orilo se jučer Kantridom. Na ogradi uz udarne na sredini, lijevo i desno transparenti kvartova i podruznica, a iznad udarnih kop, koji je jučer opet orio devedeset minuta. Navijanje iz utakmice u utakmicu sve bolje,a jučer smo imali i protivnike na tribini jer se na istoku skupilo 100 funcuta koji su imali razloga za slavlje, no po navijanju fešta je bila na Zapadu.

Opet su se vadile pjesme koje su skoro zaboravljene na čast i slavu onima s one strane ograde. Armada je sačuvala svoj ponos ali ukratko evo repertoara pjesama sa Zapada: "Vratite nam našu Rijeku, zbog ove nam suze teku", "Igrajte pederi", "Šampioni", "Kup je naš", "Tko je kriv, tko je kriv, samo nebo zna, možda ja, možda ti,a možda uprava", "Skočiću odlazi", "Naprava upolje", "Šibeniče, tko je jebe, druga liga čeka tebe", "Ovo je smiješno" itd.

U drugom poluvremenu dignute su i zastave na 2 motke,a kada je kap prelila čašu opet su okrenuta leđa akterima ali ne i klubu jer pjesma nije prestajala nego je bila sve glasnija,a zadnjih 15 ak minuta kop kreće u selidbu iza Zapada gdje se i dalje ori pjesma do kraja utakmice. Neki su se još jednom osramotili, klub je promjenio trenera, mi smo uzdignutih glava još jednom progutali ..... ali kroz povijest smo navikli na sve i svašta..A ovima na terenu je krajnje vrijeme da postanu ekipe i riješe probleme sa i među sobom jer bi mogli skupo platit ovakva izdanja u budućnosti.

Kad smo već kod njih, samo trojica su se udostojila zapljeskat Armadi : novi kapetan Rendulić, Tadić i Mikić...

Sada slijede utakmice reprezentacije u Zagrebu, a nakon toga svi u Pulu!!




Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us

Post je objavljen 02.10.2006. u 20:36 sati.