Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/punk4eversbbs

Marketing

Mijenjam sobnu lampu za dvosobnu



Image Hosted by ImageShack.us

više mi dojadilo gledati onaj dosadni post, sa hrpom laži pa se eto odlučih napisati nešto..... zapravo, ovako, kako... nešta o meni skora najdražoj hr grupi elemental.....

Nakon mnoštvo koncerata koje je Elemental odradio promovirajući album "Male stvari", 21.9. sviraju posljednji samostalni koncert u Zagrebu zapravo već su odsvirali) prije izlaska novoga albuma. Koncertnu promociju album započeli su upravo u Zagrebu 29.11.2004. nastupom na Brucošijadi FER-a, čime odabir KSET-a kao takvog predstavlja svojevrsno metaforičko zatvaranje kruga.

Koncert je ujedno i promocija video spota "Male stvari", petog i posljednjeg singla s albuma. Spot sadrži dokumentarističke snimke s nekoliko koncerata snimljenih tijekom promotivne turneje benda, kojega autorski potpisuje produkcijska kuća Kosi kadar.
Obzirom da se Elemental povlači u studio gdje rade na novom albumu koji je na tragu posljednjega, no bit će glazbeno žešći i tekstualno provokativniji, koncertne aktivnosti prebacit će se prvenstveno na BiH i Sloveniju gdje su do sada imali manji broj nastupa.
a ja kažem šmrc jer nisam bila ni na jednom koncertu do sad jer svaki puta me nešto spriječilo.... osobno najdraža pjesma mi je VIDI ME SAD... a za vas spot tako lijepa.... a novi spot male stavri i još mnoštvo informacija na službenoj stranici ELEMENTALA
puno poosa za sve vas i čuvajte mi se od puno znanja.....UŽIVAJTE MI





Post je objavljen 02.10.2006. u 20:21 sati.