Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/povratakpitomace

Marketing

Sport

nogomet - rezultatir1
Pitomački su nogometaši ovoga su tjedna odigrali svoju najbolju i najlošiju utakmicu dosadašnjeg dijela prvenstva. U srijedu su u prvenstvenoj utakmici osmog kola III. HNL – istok, u najboljoj igri pobijedili ekipu NK «Oriolik» iz Oriovca sa visokih 5:0 ubilježili treću ovosezonsku pobjedu. Za NK «Pitomača» nastupili su: Majurec, Crnec, Arapinec, Klarić, Mrzlečki, Miloš, Šafran (od 87. Lulić), Bujanić (od 84. Kožarić), Kovačević (od 81. Trupina), Oršulić i Škvarić. Strijelci su bili Klarić, Mrzlečki, Crnec i Kovačević, dok je jedan zgoditak bio autogol gostujućeg igrača.
Najlošiji rezultat ostvarili su u subotu, 30. rujna, u utakmici devetog kola, na gostovanju u Požegi, gdje su od domaćeg NK «Slavonija» poraženi sa 1:6. Za NK «Pitomača» nastupili su: Majurec, Crnec, Arapinec, Klarić, Mrzlečki, Miloš, Šafran, Lulić (od 46. Veličan), Ivančić, Oršulić (od 34. Kožarić) i Škvarić (Trupina), a jedini pogodak postigao je Frane Trupina.
U subotu su pitomački pioniri odigrali utakmice osmog kola IV. HNL sjever, u kojima su ugostili ekipe NK «Nedeljanec». Gosti su ukupno gledajući bili uspješniji. Pitomačani su izgubili u kategoriji pionira U-10 sa 0:9 i U-12 sa 0:1, dok su jedinu pobjedu ostvarili pioniri U-14, pobijedivši goste sa 5:0. U nedjeljno prijepodne kadeti i juniori NK «Pitomača» u utakmicama šestog kola IV. HNL – sjever bili su domaćini ekipama NK «Varteks» 2 iz Varaždina i ostvarili su polovičan uspjeh. Kadeti su sa 5:1 savladali svoje goste, dok su gosti sa 1:4 bili uspješniji u kategoriji juniora.
NK «Croatia» iz Grabrovnice u utakmici petog kola IV. HNL sjever, podskupina istok, sa 2:0 pobijedila je gostujuću ekipu NK «Virovitica», dok su u petom kolu II. ŽNL Virovitičko-podravske županije, nogometaši NK «Mladost» Stari Gradac bili domaćini imenjaku iz Vukosavljevice. Domaćini su pobijedili sa 3:1, dok je NK «Sloga» iz Kladara sa 2:5 poražena na gostovanju u Okrugljači kod domaćeg NK «Graničar». Peto kolo III. ŽNL Virovitičko-podravske županije donijelo je slijedeće susrete: NK «Podravec» Dinjevac - NK «Otrovanec» 2:3 i NK Turnašica» - NK «Aršanj» Sedlarica 2:2.
rukomet - rezultatir1
Druga ekipa ŽRK «Pitomača» u petak je u utakmici drugog kola Međužupanijske rukometne lige - skupina Bjelovar, gostovala je u Grubišnom Polju gdje se sastala sa domaćom ekipom ŽRK «Ilova». Mlade pitomačanke, iako nekompletne zbog bolesti i ozljeda još su jednom bile uvjerljive i pobijedile domaćina sa visokih 35:8. Za ŽRK «Pitomača» igrale su: Kovačić, Vlahović, B.Lovrin (3), Begović (1), Petković (2), Veličan, I.Lovrin (6), Šandor (9), Mioč (14) i T.Kožarić. Idućeg vikenda u Pitomači je dvostruki program jer započinje i prvenstveno natjecanje III. HRL – sjever 1, u kome se natječe prva ekipa ŽRK «Pitomača».
kuglanje - rezultatir1
Kuglački klub «Pitomača» uspješno je u srijedu započeo prvenstveno natjecanje u III. HKL – regija istok, pobjedom od 6:2 na gostovanju u Orahovici. Za KK «Pitomača» nastupili su Filipović 524 (osvojen bod), Kovačić 535 (osvojen bod), Tot 455 (osvojen bod), Rakijašić 542 (osvojen bod), Švarbić 504 i Zvonarić 488, za ukupnu pobjedu od 3048:2923. U drugom kolu pitomačani dočekuju KK «Hrast».
Kuglačice ŽKK «Pitomača» nakon maksimalnog 0:8 poraza u Koprivnici, popravile su dojam nastupom u drugom prvenstvenom kolu sa lanjskim prvoligašicama, ekipom ŽKK «Sloboda Tvin», iako nisu osvojile bodove. Poražene su sa 3,5:4,5. Za ŽKK «Pitomača» nastupile su A.Kaša 477 (osvojeno 0,5 boda), Vukčević 475 (osvojen bod), Bajsar 210, Š.Kaša 498 (osvojen bod), Žibreg 501 (osvojen bod), Golubić 452, Jergović 242, za ukupnih 2855:2878. U trećem kolu kuglašice 14. listopada gostuju kod ŽKK «Obrtnik» u Novoj Gradiški.
pitomača.hr

Post je objavljen 02.10.2006. u 15:59 sati.