Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cibonazg

Marketing

Sjajan start Cibone i ostalih hrvatskih predstavnika, anketa o najboljem igraču crknula prijevremeno

Počela je NLB liga, i u prvome kolu, naša četiri predstavnika su ubilježila četiri pobijede. Cibona je gostovala u Podgorici kod Budućnosti, Split je dočekao Bosnu, Zadar gostovao u Širokom, a Zagreb ugostio Helios. Zadar i Split su pobijede isčupali u završnicama, dok su Cibona i Zagreb imali nešto mirniji kraj utakmice.

Cibona je svladala Budućnost rezultatom 77:68, te ostvarila svoju prvu ovosezonsku pobijedu, tako da će u miru čekati Partizan koji je na rasporedu ovog utorka. Valja napomenuti da je ovo bila prva službena utakmica Budućnosti nakon osamostaljenja Crne Gore, tako da je ulaz na utakmicu bio besplatan. Najbolji igrač utakmice bio je Davor Kus sa 26 poena, koji je u potpunosti opravdao kapetansku vrpcu. Susret je završio sa indexom 33. Slijedio ga je Brent Wright sa 20 poena, bez promašaja iz igre (9/9). Treći dvoznamenkasti je bio Marin Rozić sa 13 poena. Nisu igrali Žuža i Vrbanc. Počela je petorka McCullough-Mance-Warren-Wright-Andrić, i to je izgledalo solidno. Cibona je u posljednjoj četvrtini bila u napetosti, ali je Kus osigurao prvu pobijedu u novoj sezoni.

I malo kasni ova vijest, ali nisam mogao prije objaviti.

Dalje, moja pokojna anketa o najboljem igraču, koja ionako nije najbolje radila, je sada definitvno crknula, i potresen sam zbog toga, jer anketa nije imala puno glasova, tako da je svaki bio vrijedan. Bilo je mislim oko 50 i nešto glasova u kojih tjedan dana, i najviše je imao Warren. Razlog smrti je prestanak rada stranice www.blogpoll.com, preko koje sam radio anketu. Sada moram tražiti neku novu stranicu za ankete. Murayu sam već pitao za pomoć, a ako netko ima neki link neka javi.

Post je objavljen 02.10.2006. u 11:20 sati.