Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sunandsteel

Marketing

Mjesto za naslov

Odakle da počnem...ovako,jedna osoba mi je u subotu rekla da trebam odlučit jel vas volim ili mrzim...i sve ovo vrijeme, dok nisam mogla u editor,ja razmišljala...da,da,mogu ja i to heh...Ne mrzim ja stvarno nikog,al nekad se događaju takva sranja da jednostavno popizdiš na sve...bili oni krivi ili ne,a najčešće se čini da jesu.U biti je život jednostavno jeben,nitko tome nije kriv.
Zato,izgleda da ću morat tolerirat svašta i ne živcirat se jer...sutra može bit samo bolje!
Tako...ovih par dana sam prilično ok,uz povremene šokove,al ajd...ugl život postaje sasvim u redu,ne žalim se...
Zvuči ko da imam sto godina i zaključujem svoj život.Da,to je istina.Zaključujem jedan dio,koji je hvala bogu,gotov.U tom razdoblju prošla sam stvarno svašta,najviše lošeg..ali ne,nije mi žao,jer puno tog sam naučila,opet iz lošeg najviše.
I prije par dana,u jednom trenutku sam postala sretna zbog svih sranja koja su bila,baš sam bila zahvalna na njima...jer su me učinila snažnijom i sad znam da me više niko neće i ne može zajebavat!
Onaj preokret o kojem sam pisala...mislim da se dogodio.Ima još jedna stvar koju danas zaključujem...nisam razmislila dobro o tome,ali mislim da je došlo vrijeme..previše sam vremena potrošila na to.Neki osjećaji se nikad neće promijenit i neke stvari uvijek ostaju iste...ali zašto se zadržavat na tome? Jedan događaj prošli tjedan me doveo do spoznaje,i to mi je baš bilo potrebno da nastavim dalje...i zato hvala jednoj osobi na tome,koju neću imenovat i koja ni ne zna da se na nju odnosi,i koja ovo nikad neće pročitat,ali ipak hvala!
...sad kad sam zaključila ovo poglavlje,idem dalje...
Hvala svima koji su uvijek iz mene...glupo bi bilo nabrajat jer ionako će se prepoznat oni koji trebaju..hvala za svu pomoć,slušanje mojih izljeva osjećaja...jednostavno,hvala vam što postojite!
I hvala ostalima,s kojima nisam toliko bliska,ali koji su mi dragi i zbog kojih često zaboravim sva sranja,jer oni su tu da ja budem sretna,iako toga nisu svjesni...
Eto,postalo je previše patetično..to moje izražavanje...fuj,baš ženskasto...
I sad,bliži se kraj ovom dugačkom postu..pa da kažem šta sam odlučila...
Da vas sve volim...jer to stvarno zaslužujete...i jer ja volim voljeti vas...
The end


Post je objavljen 02.10.2006. u 10:05 sati.