Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/angelofdespair

Marketing

Ludost zbog ljubavi

Uvijek sam čitala negdje o tim ludostima zbog ljubavi,uvijek sam slušala negdje o tim ludostima zbog ljubavi=i uvijek je to bilo lijepo i romantično,ali to su uvijek bili neki drugi ljudi,koje poznajem ili ne poznajem,nije ni važno...to nikada nisam bila ja.
A evo dođe i taj dan kad ja učinih ludost zbog ljubavi.
Bijaše jedan lijepi sunčan dan dok san šetala Zagrebom i glavom su mi se ozbiljno počele motati neke misli i pitanja koja su me već neko vrijeme mučila.Znala sam da sam bila zaljubljena,i to po prvi puta stvarno,ali stvarno zaljubljena.Svi ostali koji su prošli kroz moje srce i za koje sam mislila da nešto osjećam sada su se činili tako malenima.
Kad sam krenula studirat u Zagreb,odlučila sam završiti taj fakultet uspješno,odlučila sam da me nitko i ništa neće pokolebat u tome...i uspjevala san u tome sve do sada=do trenutka kada nisam shvatila da je on zasjenio sve ostalo u mom životu,samo san se tila vratit u split bez obzira na posljedice tog mog povratka.
Pitate se što se dogodilo?
Nakon par dana što sam sjedila zatvorena u sobi u zagrebu odlučila sam....sutradan sam otišla na fakultet,otišla u referadu,uzela svoje dokumente i u indeks dobila pečat da sam ispisana=u tom trenutku nitko nije bija sritniji od mene.Potom sam se spakirala otišla na kolodvor i za pet sati bila u splitu.
Sutradan sam otišla na sličan faks u splitu i predala svoje papire...dobila novi indeks i tako to..
U zagrebu san mogla upisati pola predmeta druge godine i riješiti neke zaostake iz prve,dok u splitu san ponovo brucoš.
Još nisam svjesna toga što san učinila,još sam uzbuđena i nije mi sve sjelo na svoje mjesto...Možda sam s ovim pogriješila,možda ću se jednog dana pokajati,a možda i neću...možda će mi sutra biti žao šta san opet brucoš,ali možda i neće....
Ljudi moji ništa me to ne zanima,zanima me samo to šta san ludo zaljubljena i šta sam evo napravila=prvi put u životu napravila san veliku ludost zbog ljubavi...
Meni se ne čini ludošću,ali svi mi govore da je to jedna velika ludost i da sam hrabra...
A što ću kada ga volim?
Jesam li luda,pitam ja vas?

Post je objavljen 30.09.2006. u 00:15 sati.