Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/formula1fanklub

Marketing

IMENOVAN NOVI GPDA ODBOR

Na današnjem 45 minutnom sastanku GPDA (Grand Prix Drivers Association) udruge, vozači su odabrali nove direktore koji će predstavljati udrugu tokom idućih 12 mjeseci.
Bivše direktore, Michaela Schumachera, Davida Coultharda i Jarna Trullija, zamijenit će Fernando Alonso, Ralf Schumacher i Mark Webber.

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge
Iako neki smatraju da aktualni svjetski prvak nije materijal za novog GPDA direktora zbog brojnih izostanaka na prethodnim sastancima, David Coulthard ne gleda stvari na isti način: "Mislim da je nova postava sjajna. Ralf je uvijek bio aktivan, naravno kao član, baš kao i Mark.
Fernandovo pouzdanje je sazrjelo tijekom posljednjih nekoliko godina i vrlo ja važno imati aktualnog svjetskog prvaka (u odboru).

Ja ću, očito, nastaviti djelovati iz Monaka, gdje je smješten ured, jer ostali momci ne žive tamo. Ovo je vrlo snažna postava koja će nastaviti već započeti posao."

Drugi bivši direktor, Jarno Trulli, dodao je: "Vrlo je važno imati Fernanda. Svi smo ga pogurali jer je važno imati svjetskog prvaka u odboru i to nije zanemarivo."

29.09.2006
By:marta*

Post je objavljen 29.09.2006. u 20:31 sati.