Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kaodajevazno

Marketing

Sretna sam!

Pozdrav ljudi!

Evo pišem ponovno...
Sretna sam!
Veoma sam sretna.

Upravo sam vratila dokumente jednom dečku.Našla sam ih jučer,potražila na internetu broj telefona i nazvala ga.Pizdarija je teška kada se izgube dokumenti i stvarno sam htjela čovjeku vratiti ih.Nisam nosila na policiju,oni ga samo odugovlače...vratit ću ja to sama rekoh.

Nažalost,izgubio je on i novčanik,ali eto ja sam našla samo dokumente(dakle netko se prethodno poslužio).

Došao je malo prije,iskreno mi zahvalio i čak mi dao 100 kn.Ali vjerujte da mi tih 100 kn ne znači ništa spram njegovog osmjeha što se ne mora zajebavati s tim dokumentima (jer bili su svi:osobna,zdravstvena, kreditna...) Jako je lijep osjećaj nekome pomoći.Onih sto kuna ništa mi ne znaći.Pa kako god da zvuči,zaista je lijepše davati nego primati (a zvuči bome nemoguće :-))

Heh a moram reći da dečko nije loš :-)) Bome nije loš.

No još je jedan razlog mojoj sreći.Napokon mi je krenulo u ljubavi,bio je i red :-))
Heh svaki lonac ima svoj poklopac ne? A da vidite samo kako smo različiti! Kao da nismo lonac i poklopac :-)) No zaista ćeš naći ljubav tek kada otpustiš ikakvu sliku idealnog dečka/cure,odnosno ljubavi. Ne možeš reći,jednostavno ne možeš reći da je za tebe takav i takav tip.Kako se možeš iznenaditi.
Da me bolje poznajete pa onda upoznate njega..nebiste mogli vjerovati da smo mi zajedno.Jednostavno nemoguće.Takav tip osobe kao što je on je zadnje što biste očekivali od mene :-))

Zato da utvrdimo gradivo:Nikad ne reci nikad!Iznevjerit ćeš samoga sebe :-))

Veliki pozdrav svima!

P.S.Ako je itko pohađao tečaj brzog čitanja u InOptimumu,rado bih čula iskustva.Ili ako ste čuli štogod od prijatelja i sl.Ne bih baš bacala tolike pare u zrak.

Post je objavljen 29.09.2006. u 18:46 sati.