Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/adiemus

Marketing

Nakon...Pa,poprilično vremena

Poslije toga sam se samo zatvorila u sobu i razmišljala. Mislila sam da se ovo sve moralo dogoditi s razlogom. Što sigurno i je tako... Michelle me kopkala... Odnosno Vivian. Ne znam zašto,nakon što sam je malo bolje upoznala,nije mi nimalo više podsjećala na Michelle. Bila je tako hladna,nije bilo ničeg lijepog na njoj. Nije imala one slatke rupice na licu dok se smijala. Možda i zato što se više nije smijala.
Kralj Ved kao da je bio zaluđen s njom,a ona ni ga nije baš primjećivala,kretala se kao neka lutkica i bezvoljno mu uzvraćla poljupce...
Usprkos tome,dosta sam vremena provodila s njim. Znali smo satima razgovarati,o svemu,o vladanju,i o naravno,Vivian. Nije mi dopuštao da išta ružno kažem o njoj... A imala sam grozan predosjećaj u vezi s njom. Kada bi došli na tu temu odmah bi u roku 5 minuta završila u svojoj sobi Leom ljuta i na njega i na Vivian.
Lea je pak cijelo ovo vrijeme patila za vrtlarem Andrewom. Znala je da ne bi bilo primjereno da je u vezi s njim jer je ipak princeza... Ali mislim da se uistinu zaljubila. Andrew to nije znao. Nije imao pojma,jednostavno je mislio da Leu jako zanima cvijeće i vrtlarstvo jer je dosta vremena provodila s njim u vrtu.
Svakim danom joj je bilo sve teže i teže,nije mu mogla ostati samo prijateljica. A stalno su bili zajedno,išli u duge šetnje... Ali ništa od toga. Jednostavno je on valjda presrameljiv,ili jednostavno misli da nema šanse kod princeze.
Ja sam osim s kraljem,sprijateljila i s Jasonom kojeg sam također često viđala...cerek
I mislim da mi se sviđa... Ustvari,još ništa nije bilo s njim,ali mislim da bi moglo (s njegove strane sto posto).. Ali tu je Zack na kojeg jednostavno ne mogu samo tako zaboraviti... On je jednostavno tako dobar,ne znam što bih drugo rekla. Ali nisam zaljubljena u njega,jednostavno ga volim i jako mi nedostaje...
Evo,ovo bi bio samo kratak uvid u ono što mi se događalo u ovo vrijeme nepisanja,a pojedinosti još slijede...

Post je objavljen 29.09.2006. u 18:46 sati.