Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gogame

Marketing

04. druženje go-sekcije 2006/07 'Centra za odgoj i obrazovanje Velika Gorica' – 28. 09. 2006.

Pomalo raste broj aktivnih u igri goa ovdje. Stariji su redovni. Njima je to dobra vježba za subotnje turnire. Najavili su svi da će doči i ove subote. Posebno ih je zainteresiralo igranje nogometa u slobodno vrijeme među kolima. Kako se stvari razvijaju, još će se vikend go-turniri pretvoriti u igranje nogometa. Nema ništa lošeg u nogometu. Što nebi djeca igrala ono što ih zanima. Ja im u nogometu ne mogu biti učitelj, jer tu sam šupalj. Malo i o vikend-turniru i ovdje. Bio je poticaj.
Pogledajmo tablicu današnje igre:

1. Adil Karupović 21. kyu, 11 bodova i sos 39
2. Predrag Nišević 7. interna kategorija, 10 bodova i sos 37
3. Filip Galeković 25. kyu, 8 bodova i sos 32
4. Ivica Sever 25. kyu, 6 bodova i sos 45
5. Jakov Sudar 7. interna kategorija, 6 bodova i sos 40
6. Anto Stipić 6. interna kategorija, 5 bodova i sos 34
7. Mario Krznarević 4. interna kategorija, 5 bodova i sos 31
8. Jasmin Zendeli 5. interna kategorija, 5 bodova i sos 30
9. Marko Baćurin 25. kyu, 4 boda i sos 39
Nove kategorije: nema promjena ovaj puta
Prvi puta su vježbali igrajući međusobno dvojica novih i odigrali do prvoga zarobljavanja čak 13 partija. Rezultat je bio:
Zdravko Milički – Luka Otmačić 4 : 9
Drugi četvrtak će oni igrati u glavnom turniru.
Adilu je bod oduzeo jedino Predrag. Sazrio je Predrag za igru na velikoj ploči na prostor, ali ne može subotama dolaziti. Za neko bavljenje igrom na velikoj ploči, u sat do sat i pol zanimanja, nema vremena, a treba i sa drugima raditi na maloj ploči. Ovako on pokazuje konstantno da je najjači od štićenika Centra, ali igra samo na zarobljavanje atari-go. Ovaj puta je bio samo bod iza pobjednika Adila, a dva boda pred trećim Filipom.
Filip je ustrajnošću došao do trećeg mjesta i plave diplome, koja se za to dobiva. Porazi ga ne obeshrabruju. Postepeno je sve jači.
Ivica je izgubio jedino od pobjednika Adila, ali je odigrao čak četiri susreta nerješeno 1:1. To mu je smanjilo krajnje bodove i osvaja četvrto mjesto. Uz njega, ali sa slabijim sos-bodovima, je i Jakov.
Trojku sa 5 bodova predvodi po sos-bodovima Anto. Za njim su redom Mario i Jasmin. Marko je rijetko dolazio naturnire, pa se to osjeti na njegovoj igri, ali pomalo je poboljšava. Na kraju je deveti, alim ipak su tu četiri osvojena boda.
Konačni poredak štićenika Centra, ako izuzmemo ove straije koji su tu kao gosti, je: Predrag, Jakov, Anto, Mario i Jasmin.
Polako počinju dolaziti i novi. Probija se led i očekuje so dolazak još novih štičenika. Zdravko i Luka slijedeći četvrtak već kao pomalo iskusni idu u vatru tj. Igrati u veliki pravi turnir.
bl.Muradenu

Post je objavljen 29.09.2006. u 13:08 sati.