Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/silentforce

Marketing

bla bla

znači na zahtjev svojih vjernih čitatelja , naglašavam mnogobrojnih ( ha ha ),pišem novi post sa ne tako velikom inspiracijom ili nečim pametnim za reć..
i ponovno počinjem sa probama jer su svaki j...dan i traju redovito oko tri ure..ne će me bit u školi dva tjedna,to je dobro,ali i ne baš tako dobro..ali bar ću ić u englesku!!! aaaaaaaaaaa životni san!!!
međuljudski odnosi su ok ,amo reć...ma zapravo nisu,ali nema veze. s tin se još najmanje zamaran. neke stvari koje su mi prije bile bitne sad su mi masu manje važne. npr za sve moje utemeljene i neutemeljene komplekse me više nije briga ko prije. sad me muče kompleksi druge prirode,nesigurnost u sebe ko osobu,ličnost,inteligenciju,sposobnosti...tzv kriza indentiteta ( ha ha)....jedan drag mi dečko govori da to nije tako strašno,i to je istina,samo šta mi se to sad čini tako veliko i very značajno...toplo se nadam da će vrime pokazat da san u krivu..
danas je mene i jelu u školi posjetia drag nam frend...privuka je puno devojaka, bilo je puno jezika do poda.. moran ga opet zvat u vižite iako mu se nije svidila niti jedna...žalim cure!!!
jezik za zube..ovo je ipak blog koji svak može čitat pa pripazite kakve ćete kometare na ovo zadnje ostavit..;))




Post je objavljen 28.09.2006. u 22:33 sati.