Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cibonazg

Marketing

INTRODUCTION: ZAGREB 2006/2007

Evo, da malo prostora posvetim i Ciboninom gradskom rivalu, za sada po snazi, trećoj momčadi Hrvatske, koja u novu sezonu ulazi sa visokim ambicijama u odnosu na rezultate prošlih sezona. Naime, ''mravi'' planiraju ove sezone u regionalnome natjecanju skupiti 13 pobjeda, odnosno, 50% utakmica, a da podsjetim, prošle sezone su skupili samo pet pobjeda, nažalost. Dakako, ove sezone imaju više razloga za optimizam. U klubu je ostao iskusni Gordan Zadravec, jedini stariji od 24 godine, koji će zasigurno imati značajnu ulogu i u igri Zagreba, kao i u razvoju mlađih igrača. Momčad je, dakle, vrlo mlada, i puna igrača koji bi se uskoro mogli razviti u, najmanje solidne igrače. Tu je svima poznati Ante Tomić, koji je dio priprema odradio sa A-selekcijom, i u novu sezonu ulazi iskusniji i bolji, te će sigurno biti veliki oslonac Zagreba pod koševima. Dalje, došao je Hrvoje Kovačević iz Svjetlosti, mladi bek i Cibonina želja, koji je član mlade reprezentacije i odličan šuter, a tu je i napadački potentni Krunoslav Simon, koji je prošle sezone znao stvarati dosta problema svakoj obrani, i nema sumnje da će i ove sezone nastaviti sa dobrim igrama. Trener Zdravko Radulović je napokon dočekao oporavak Dwaynea Broylesa, koji se ozljedio tokom prošle sezone, i oporavio se tek nakon završetka iste. Povratak Broylesa je veliki dobitak, a Amerikanac će sigurno davati sve od sebe, pogotovo jer je zahvalan Zagrebu što su imali strpljenja s njime. Još su u klub sletili Aleksej Nešović, Robert Rubin, te Petar Marić.

Joško Garma i Ozren Mišić su igrači koje je Radulović suspendirao prošle sezone zbog nepoštivanja dogovora, i trener ''mrava'' je ostao dosljedan. Garma i Mišić su napustili klub. Garma je otišao u Bosnu te će od ove sezone zabijati za ''studente'', dok je Mišić još bez angažmana. Drugi Garma, Nikola, ostao je u klubu, te trener na njega ozbiljno računa.

Za kraj, Aleksej Nešović je prvi Srbin u A-1 ligi, i po riječima Zdravka Radulovića, radi se o odličnom potencijalu, a navodno ga je i Aco Petrović htio dovesti u svoje redove. Ovaj bek je produkt Zvezdinog juniorskog pogona, visok je 189 centimetara i ima 21 godinu, te se njegovo angažiranje može opisati kao hrabar potez Zagreba, koji će se i u ovoj sezoni oslanjati na mlade igrače, koji imaju predispoziciju za dobar razvoj samim time što ih vodi Zdravko Radulović.

Nadam se da će Zagreb ispuniti postavljene ciljeve za novu sezonu, te da će se mladi igrači dobro uklopiti u momčad. Nema sumnje da će ove sezone biti dobro igrati u Trnskom. Zagreb prvu utakmicu igra ovu subotu u 18 sati protiv Heliosa. Očekujemo prvu pobjedu Zagreba u novoj sezoni, nadamo se prvu u nizu.


Post je objavljen 28.09.2006. u 23:11 sati.