Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bksvn

Marketing

Sljeme

Danas sam sa svojim prijateljem Robertom išao na Sljeme. Djelomično smo se vozili kroz šumu, a djelomično po cesti. Ljudi moji, crko sam. Njemu je islo super, al ja... Jednostavno, znate onaj osjecaj kad jednostavno ne ide? Ono, vi biste najradije htjeli, al noge jednostavno baš ne bi! To mi se dogodilo usred šume.
Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us
Jedva sam se natjerao da krenem. Dosta rano sam ostao bez vode, pa mi je prijatelj donirao malo svojeg vitaminskog napitka koji me malo digao iz mrtvih. Kad sam izašao na cestu, iščupala mi se sajla iz prednjeg mjenjača, pa sam koristio kamenčiće... Mali kamenčić za malu ploču, srednje velik kamenčić za srednju ploču, a veliki kamenčić za najveću ploču, al taj kamenčić ne radi, pa sam se cijelo vrijeme na povratku kući vozio na srednje velikoj ploči.
Image Hosted by ImageShack.us
Totalno naopak dan! Sad sam još malo i ošamućen od svega toga... Htio sam slikati fotoaparatom ali zbog tehničko-baterijskih problema sam uspio opaliti samo tri slike. To su ove koje ovdje vidite... Nisu ništa posebno... Baš su u skladu sa današnjim danom

Post je objavljen 28.09.2006. u 22:34 sati.