[miQropriQazi]
Stripopad, dio osmi,qstrip.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/qstrip

Marketing

[miQropriQazi]
Stripopad, dio osmi

Kaj ovoga ima još? Ima, braco, ima! Ni blizu kraju nismo! Baš se pitam koliko li je ljudi koji kupuju sve što DC objavi uzduž i poprijeko? I koliki od profija koji dobiju ovakve kutije čitaju što je unutra, a koliki ih samo poklanjaju dječjim odjelima obližnjih bolnica u svrhu eutanazije terminalnih slučajev? Nastavak priqaza stripova s kaverdejtom listopada je ođe - ajmo!


THE AMERICAN WAY #6 - E, znate kako su u Watchmenima superjunaci ugrađeni u američku povijest jer je tako priča dobila na težini. E, ovdje vam je to napravljeno da bi bilo samo sebi svrha. Antipatično je kao i TV-serija "Jack i Bobby" jer se očekuje da zasuzimo na i najmanju asocijaciju ili spomen Kennedya. Nije tehnički loše izvedeno, ali je nulčina jer sam popižđeo.

THE SPECTRE #3 - Kraj miniserije. Spectre je sad neki crnac. Neka digne ruku koga briga. Itko? Itko? ... Bilo bi bolje da je scena u kojoj mora koknuti svog klinca iole ganutljivo ispripovjedana, ali nije. Sve što je mladi Pfeiefer kao pisac obećavao odnijeli su vjetrovi pisanja za pare.

JACK OF FABLES #1 - Evo, povlačim sve što sam ikad rekao ružno o Vertigu! I najgluplji strip napisan za njih je bolji od 99% superherojada! Jack ofFables je spinoff od popularne serije Fables i čitljiv je početak avanture za koju se očekujemo da ćemoje voljeti ako volimo glavnog lika. Pošten posao, minus četiri (Vertigov, u DC-u bi bilo za ocjenu bolje).

JLA #25 - Englehart opet, još uvijek u osamdesetima. I tamo je brijao na neku ciganku, a evo ga opet. SSS, poslati na dječji odio.

DMZ #9 - Nisam baš fasciniran. Čitko je, jasno je, Vertigo je, ali su razgovori svi u klišejima i sve motivacije u primarnim nagonima. Ako vas je uvijek zanimao New York iz kojega je pobjegao Snake Plissken (alternativno: vijetnamski rat u NYC-u), provjerite ovo, inače baš i nemorate. Trica, Vertigova.

Nastavlja se ... (sutra: mange!)

(mcn)


Post je objavljen 29.09.2006. u 21:09 sati.