Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cnn

Marketing

Pošto dijete?

Nakon što je cnn.blog.hr objavio zapisnik sa sjednice NO Brodosplita, čije objavljivanje je bilo prilično dobro popraćeno u medijima, počeli su pojačano pristizati mailovi s raznih strana koji ukazaju na razne devijantne pojave u društvu. Neke mailove objaviti ću integralnom obliku, dok neki zahtijevaju pomnije proučavanje.

Ovdje je jedan mail kojeg prenosim u integralnom obliku.

Osvrćem se na napis o Božici Cvjetko i Državnom odvjetničkom vijeću trebalo je čak godinu dana da donese odluku o slučaju koji jasniji ne može biti.

Kako onda objasniti 4 godine suđenja zbog zahtjeva za povećanja alimentacije za malodobnu djecu koja je iznosila 300 kn mjesečno po djetetu, dakle ukupno 600 kn za oboje?

A nakon donesene presude treba pokrenuti novi postupak, tzv. Ovršni postupak, da se utjera razlika isplaćenog i presuđenog novaca za vrijeme trajanja suđenja. Otac (VŠS, ekonomski smjer) je svo to vrijeme zaposlen u T-comu, te nije socijalno ugrožen.

Ni državu ni pravosuđe nije briga kako se samohrana majka snalazi.

Revoltirana majka je na pitanje suca o tome koliko koštaju njezina djeca upitala: „Imate li Vi djece?“ i zbog nepoštivanja suda bila zamalo izbačena iz sudnice.

Ništa novo, znam, ali svakodnevno životno.

Srdačan pozdrav, samo naprijed, možda se narod osvijesti i pokrene!


Post je objavljen 28.09.2006. u 18:39 sati.